Full hd ile 2k arasında cok ffark varmı

MASTERF5

80+
Reaksiyon skoru
72
PC performansınıza göre seçim yapın derim. Bence pek bir fark yok, uzak oturuyorsanız özellikle hangisi 2K anlamazsınız bile.
2K kullanıcısı olarak söylüyorum, 4K oynadıktan sonra FHD/2K arasında pek fark olmadığını göreceksiniz.

Eğer bu modeli istiyorsanız alın oled kullanmadığınız sürece ips gibi panellerde 4k ve 2k nın farkını hiçbir zaman anlayamacaksınız ki 4k benim 3080 ti da anca çalışıyor 2k sweet spot denilebilir

Bilgisayarın Performansın yetiyosa ve hikayeli oyun oynuyosan kesinlikle 1440p almalısın yok sadece valo diyosan 1080p yeterli diğer türlü 1080p+Taa kenar yumuşatmasıyla gözleri kanatmaya devam

Benim eve gelseniz size gösteririm 4k 60 fpste oynarım oyunları ne kadar grafiklerin muazzam gözüktüğünü ve saatlercede oynasanız sıkılmyacağını arada 2k 240 hz de takılıyorum sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reshadelerle performans 10 katına çıkıyor

Benim eve gelseniz size gösteririm 4k 60 fpste oynarım oyunları ne kadar grafiklerin muazzam gözüktüğünü ve saatlercede oynasanız sıkılmyacağını arada 2k 240 hz de takılıyorum sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reshadelerle performans 10 katına çıkıyor
4k bende yeni deneyimledim bundan önce hep 2k ile takılıyordum , hikâyeli oyunlar bambaşka imiş

Geri