Büyük Enter Önemli Arkadaşlar Önerilerinizi Bekliyorum
marka nasıl güzel miBüyük enterli bunu bulabildim![]()
Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.917,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
marka kaliteli markadırmarka nasıl güzel mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
4-5 k da olabilir büyük enter ve bilek desteği olursa iyi olur
büyük enter alışınca küçüğüne basamıyorum :d4 5k ya manyetik switchli klavye alırsın. Ben olsam AK992 alırdım büyük enter şartını kaldırıp.
Ben 10 senedir büyük enter kullanıyorum 3 gün yetti küçüğe alışmayabüyük enter alışınca küçüğüne basamıyorum :d
doğrudurBen 10 senedir büyük enter kullanıyorum 3 gün yetti küçüğe alışmaya
İlk 3 gün bende de öyle oldu işte. Çok şey kaybetmezsiniz umarım büyük enter olacak diye.doğrudurarkadaşta küçük enter olunca ona gittiğimde arada basamıyorum resmen
virgül falan yapıyom
küçük enter da önerdiğin model ne pekiİlk 3 gün bende de öyle oldu işte. Çok şey kaybetmezsiniz umarım büyük enter olacak diye.
Kaç bütçen maxküçük enter da önerdiğin model ne peki
4-5 k işteKaç bütçen max
Bu var manyetik switch![]()
VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK68 veya ATK68 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...wraithesports.com