Full Takım Orgeneral Üniforması Nereden Bulabilirim?

telefondan açamıyorum görsel atabilir misin ?
IMG_4299.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefondan açamıyorum görsel atabilir misin ?
birde ben bunu okulun karne günündede giymeyi planlıyorum böyle garip takılmayı severimde rütbeli üniforma ile dışarı çıkmak yasak biliyorum yaş 17 çok sıkıntı ederlermi sence?

Ekler

• IMG_4300.webp
    IMG_4300.webp
    61 KB · Hit: 12
Alıntıyı görüntüle

birde ben bunu okulun karne günündede giymeyi planlıyorum böyle garip takılmayı severimde rütbeli üniforma ile dışarı çıkmak yasak biliyorum yaş 17 çok sıkıntı ederlermi sence?
broveleri komando ihtisas ,paraşüt ve tümen komutanlığı

şeritleri şeref,nato,üstün hizmet vs.

bununla dışarı çıkamazsın bunu anca böyle bir askıya asar msü hayallerine dalarsın :)

güzel parça eğer fiyatı da uygunsa güzel hatıra olur

broveleri komando ihtisas ,paraşüt ve tümen komutanlığı

şeritleri şeref,nato,üstün hizmet vs.

bununla dışarı çıkamazsın bunu anca böyle bir askıya asar msü hayallerine dalarsın :)

güzel parça eğer fiyatı da uygunsa güzel hatıra olur
Broveleri doğrumu ve bunla mezuniyete gitsem en fazla ne olabilir

Alıntıyı görüntüle

Sorun olabilir sonuçta bir ülkenin en büyük rütbelerinden birinin merasim kıyafeti bu. Dışarıdaki as. inzibatlar da sorun çıkarabilir ancak okula kadar normal gidip okul içinde giyerseniz öğretmenlerin insafına göre sorun olmayabilir.

Dipnot: yine de tavsiye etmem ama koleksiyon amaçlı veya fotoğraf çekimi için güzel durur.

En kötü ihtimal, adamı çarşıda 5000 liraya dikerler. Yazmıştı zaten bir başkası:)

Geri