Neler Yeni

fur mark + prime 95 stres testi

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
DA3 geldi bütün driver kurma frekans düzeltme işlemlerini vs tamamladım. Sıra bu testlere geldi ... Bu 2 testi kurdum ve açtım ancak birazcık korkuyorum sisteme zarar verirse diye ve Ram testlerini yapmak çok zor geldi bana onları yapmasam sıkıntı olur mu
5 saat kafi hocam

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
bilemiyorum hocam
e hacı 5 saat yap demesini biliyorsunuz sıkıntı var mı diyince de bilemiyorum . Belkide 5 saat yap bişey olmaz dediğiniz için ekran kartı zarar gördü. İnternette adamlar max 30 dakika yapıyor testi

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
e hacı 5 saat yap demesini biliyorsunuz sıkıntı var mı diyince de bilemiyorum . Belkide 5 saat yap bişey olmaz dediğiniz için ekran kartı zarar gördü. İnternette adamlar max 30 dakika yapıyor testi
hocam ben her soran kişiye bu rakamı söylüyorum ve sonuçlar da böyle olmuyor sağlıklı sistemi olanların bunu yapmandaki amaç parçalar sağlıklı çalışıyor mu çok ısınıyorsa sağlıklı çalışmıyor demektir

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
hocam ben her soran kişiye bu rakamı söylüyorum ve sonuçlar da böyle olmuyor sağlıklı sistemi olanların bunu yapmandaki amaç parçalar sağlıklı çalışıyor mu çok ısınıyorsa sağlıklı çalışmıyor demektir
Hacım doğru diyosunda furmark testi ekrandaki görsele sonsuz kare ekleyip uzun süre yaptığında sıkıntı çıkarması olası bir uyguluma gibi duruyor. Tek temennim ekran kartımın zarar görmemiş olması . İlk pc de ufak saçma bi hatadan dolayı 1.5 k zarar girmesini istemiyorum

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Hacım doğru diyosunda furmark testi ekrandaki görsele sonsuz kare ekleyip uzun süre yaptığında sıkıntı çıkarması olası bir uyguluma gibi duruyor. Tek temennim ekran kartımın zarar görmemiş olması . İlk PC de ufak saçma bi hatadan dolayı 1.5 k zarar girmesini istemiyorum
öyle bişey kolay kolay olmaz merak etme
iyi geceler

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
öyle bişey kolay kolay olmaz merak etme
iyi geceler
hacı ben testi bitirp 11 de yattım yatarken ram testini açıp gittim . 4.30 gibi uyandım içimde bi huzursuzlukla acaba ekran kartına bişey oldumu acaba sistemi alır almaz sıkıntıya mı soktum diye .Tribe girdim bi ton , kusura bakma sana da çıkıştım biraz.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
hacı ben testi bitirp 11 de yattım yatarken ram testini açıp gittim . 4.30 gibi uyandım içimde bi huzursuzlukla acaba ekran kartına bişey oldumu acaba sistemi alır almaz sıkıntıya mı soktum diye .Tribe girdim bi ton , kusura bakma sana da çıkıştım biraz.
önemli değil hocam :D
iyi geceler

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
artık sadece umutla oyunları indiriyorm ... Msi afterburner den sıcaklığa ve fps değerlerine bakıcam sıkıntı var mı , da3 videosu ile arasında fazla fark var mı diye
Aynen siz onlara bakın sıcaklık değerlerini takip edin, 2 dakikalık occt power testi açın hwinfo ile 12v-5v-3.3v kanallarındaki voltajı not edin buraya yazarsınız.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Testleri ne kadar yaparsan yap sisteme zarar gelmez. Eğer bir sorun varsa yani sıcaklık çok yükselirse otomatikmen pc kendini kapatır.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ne oldu hocam gelişme var mı

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
Ne oldu hocam gelişme var mı
şu anda bi sorun yok gibi dostum bi 10 günlük tatil yaptım geldim , videoda ki değerlerin aynısını alıyormuyum diye baktım ... Gpu sıcaklığım daha az bile gözüküyor du testlerdekinden .

Top Bottom