Neler Yeni

fur mark + prime 95 stres testi

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Amacı oyun olabilir fakat yapılma amacı stabiliteyi anlamak.
Arkadaşım biryerlerden bişeyler duyuyorsunuz mesaj yazıyorsunuz
1 saatlik occt power testi yeterde artar bir aksilik varsa şüphesiz ortaya çıkacaktır. Sistemi aşırı yüke maruz bırakırsanız en başta psu içerisindeki mosfetlerin aşırı ısınmasına ve 1cm yakınındaki kapasitörlerin yüksek sıcaklık sebebiyle değer kaybetmesine veya patlamasına sebep olursunuz heleki ucuz segmentteki psuların ömründen ömür götürürsünüz bu tarz fantazilere hiç gerek yok!

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
1 saatlik occt power testi yeterde artar bir aksilik varsa şüphesiz ortaya çıkacaktır. Sistemi aşırı yüke maruz bırakırsanız en başta PSU içerisindeki mosfetlerin aşırı ısınmasına ve 1cm yakınındaki kapasitörlerin yüksek sıcaklık sebebiyle değer kaybetmesine veya patlamasına sebep olursunuz heleki ucuz segmentteki psuların ömründen ömür götürürsünüz bu tarz fantazilere hiç gerek yok!
allahtan eve geldim de gördüm o kadar ısındığını yoksa uyuyup sabaha kadar bırakıcaktım ... abdullah abi niye böyle bişey tavsiye etti çözemedim resmen .

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
1 saatlik occt power testi yeterde artar bir aksilik varsa şüphesiz ortaya çıkacaktır. Sistemi aşırı yüke maruz bırakırsanız en başta PSU içerisindeki mosfetlerin aşırı ısınmasına ve 1cm yakınındaki kapasitörlerin yüksek sıcaklık sebebiyle değer kaybetmesine veya patlamasına sebep olursunuz heleki ucuz segmentteki psuların ömründen ömür götürürsünüz bu tarz fantazilere hiç gerek yok!

1600204810801.png

12 gündür PC açık.

Hala patlamadı.

Ayrıca PSU'yu yüke sokunca PSU zarar görecekse sisteme 500W gerekiyorsa bir 800W falan almamız lazım.

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
Alıntıyı görüntüle

12 gündür PC açık.

Hala patlamadı.

Ayrıca PSU'yu yüke sokunca PSU zarar görecekse sisteme 500W gerekiyorsa bir 800W falan almamız lazım.
abi 12 saat çalışırken sistemin ekran kartı max kaç derece görebilir bu testte şöyle bir sıkıntı var , Frame yani kare sayısı sabit hızla sonsuza dek gidiyor ilk 78 dereceyi gördüğümde 160k kare vardı. eve döndüm 88 derece sabitte duruyordu ve 1.7 milyon kareye ulaşmıştı. sabaha kadar o 1 .7 milyon kaç milyon olcak sen tahmin et sıkıntılı bi test dediğiniz gibi max 5 saat olur bu test . Abdullah abinin bahsettiği sistemler sanırım taştaşlı sistemler

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
allahtan eve geldim de gördüm o kadar ısındığını yoksa uyuyup sabaha kadar bırakıcaktım ... abdullah abi niye böyle bişey tavsiye etti çözemedim resmen .
Furmark testini 3-4 saat yapmak needir 15-20 dakika yeterli o yüzden o kadar ısınmış Abdullah abi 24 saat tam testi yap demiş ekran kartı testi değil

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Abdullah kardeş sistem toplamayı bilir. Bende o sistemdeki bileşenlerin hangi yüke nasıl tepki verdiğini, aşırı yüke maruz kalırsa önce hangi bileşenin başına ne geleceğini hangi devre elemanlarının zarar göreceğini bilirim ;)

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
Furmark testini 3-4 saat yapmak needir 15-20 dakika yeterli o yüzden o kadar ısınmış Abdullah abi 24 saat tam testi yap demiş ekran kartı testi değil
tam testi ne aga git izle videoyu bu 2 testi açın 1 gün dursun dedi basbaya tam dan kastın ne pc mi açık durcak sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

3
Abdullah kardeş sistem toplamayı bilir. Bende o sistemdeki bileşenlerin hangi yüke nasıl tepki verdiğini, aşırı yüke maruz kalırsa önce hangi bileşenin başına ne geleceğini hangi devre elemanlarının zarar göreceğini bilirim ;)
3 saattir açık dı test bişey olur mu pc ye ilerde ...

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
tam testi ne aga git izle videoyu bu 2 testi açın 1 gün dursun dedi basbaya tam dan kastın ne PC mi açık durcak sadece

3
3 saattir açık dı test bişey olur mu PC ye ilerde ...
?

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
tam testi ne aga git izle videoyu bu 2 testi açın 1 gün dursun dedi basbaya tam dan kastın ne PC mi açık durcak sadece

3
3 saattir açık dı test bişey olur mu PC ye ilerde ...
şu an ram testini yapıyorum bakcam ramlerde sıkıntı var mı sonra bidaha test falan uğraşmıycam. Sabahtan beri konun içerisinde birileri bişey desin bu konuda da bende bişeyler yapayım diyorum kimse yardım etmiyor 1 arkadaş ta 5 saat yap diyince bende 5 saat yapcaktım

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
1 saatlik occt testte fire vermediyse mutlu mesut kullanırsınız inş. Ancak ekran kartı 80 dereceyi geçiyorsa ortada bir sıkıntı var. 1 saatlik oyun testlerindeki sıcaklıklarda muhtemelen 80-85 derece arası olacaktır ki tavsiye edebileceğim bir aralık değil.

Top Bottom