Furbol Forma Önerisi

Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar merhaba öncelikle forma almak istiyorum aşırı Messi ve Barcelona hayranıyım. Arjantin çubuklu 2022, arjantin 2022 deplasman mor, barcelona 2011 messi, barcelona 2010 deplasman (siyah olan) messi formalarım var bunların yanına birkaç tane daha eklemek istiyorum öneriniz ne olur

Chelsea 2012 3. Forma.(bulabilirsen)

Messi de bir insan gözümüzde büyütmeyelim. Hayatta en değerli olan kendinsin bunu unutma hayranı olacağına sende iyi bir futbolcu olmaya çalış ama kendin gibi ol

Arkadaşlar merhaba öncelikle forma almak istiyorum aşırı Messi ve Barcelona hayranıyım. Arjantin çubuklu 2022, arjantin 2022 deplasman mor, barcelona 2011 messi, barcelona 2010 deplasman (siyah olan) messi formalarım var bunların yanına birkaç tane daha eklemek istiyorum öneriniz ne olur
formaları nereden alıyorsunuz

bence gayet kaliteli hocam 5-6 kere yıkamışımdır bir sorun olmadı
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her koleksiyonda 1 tane çubuklu milan forması bulunmalı bence, yılı size kalmış.

Messi de bir insan gözümüzde büyütmeyelim. Hayatta en değerli olan kendinsin bunu unutma hayranı olacağına sende iyi bir futbolcu olmaya çalış ama kendin gibi ol
Sadece hayranıyım öyle abartılcak bişey yok ortada bence idol alinacak biri :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de böyle forma çeşitleri olan güvenilir satıcı var mı instada vesaire benim satın aldıgım yer kapandı da güzeldi o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,844
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua
Geri