Neler Yeni

Furbol Forma Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Serkan Tuna
Arkadaşlar merhaba öncelikle forma almak istiyorum aşırı Messi ve Barcelona hayranıyım. Arjantin çubuklu 2022, arjantin 2022 deplasman mor, barcelona 2011 messi, barcelona 2010 deplasman (siyah olan) messi formalarım var bunların yanına birkaç tane daha eklemek istiyorum öneriniz ne olur

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Chelsea 2012 3. Forma.(bulabilirsen)

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,681
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Messi de bir insan gözümüzde büyütmeyelim. Hayatta en değerli olan kendinsin bunu unutma hayranı olacağına sende iyi bir futbolcu olmaya çalış ama kendin gibi ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
efe arda girgin
Arkadaşlar merhaba öncelikle forma almak istiyorum aşırı Messi ve Barcelona hayranıyım. Arjantin çubuklu 2022, arjantin 2022 deplasman mor, barcelona 2011 messi, barcelona 2010 deplasman (siyah olan) messi formalarım var bunların yanına birkaç tane daha eklemek istiyorum öneriniz ne olur
formaları nereden alıyorsunuz

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Arda
bence gayet kaliteli hocam 5-6 kere yıkamışımdır bir sorun olmadı
Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her koleksiyonda 1 tane çubuklu milan forması bulunmalı bence, yılı size kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Serkan Tuna
Messi de bir insan gözümüzde büyütmeyelim. Hayatta en değerli olan kendinsin bunu unutma hayranı olacağına sende iyi bir futbolcu olmaya çalış ama kendin gibi ol
Sadece hayranıyım öyle abartılcak bişey yok ortada bence idol alinacak biri :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de böyle forma çeşitleri olan güvenilir satıcı var mı instada vesaire benim satın aldıgım yer kapandı da güzeldi o

Top Bottom