Hayırlı olsunPc bu
Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Kanka kartın amd olması kötü onun dışınds iyi yazılımı baya vasatBuydu sanırım ekran kartları aynı deil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cehenneme mi gideceğim cennete mi CEHENNET der gibi oldu
Rx 6000 serisinde sıkıntı olucağını sankıyorum crackli oyunlarlada işim yok bir tek msi afterburner kullanicam inş sıkıntı olmazKanka kartın amd olması kötü onun dışınds iyi yazılımı baya vasat
6000 serisinde problem var asus dual rx6600 kartım vardi kafayı yedirtmisti bana kac kere garantiye gönderdim donanımsal diger bilesenlerdede sıkıntı yoktu test edildi firmada hepsi ama wattman hatasına asla cozum bulamadim ne yaptiysam umarim sıkıntı yasamassinRx 6000 serisinde sıkıntı olucağını sankıyorum crackli oyunlarlada işim yok bir tek msi afterburner kullanicam inş sıkıntı olmaz
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerPc bu
Evet sistem geldi tüm furmark prime95 ve ram testlerini yaptım bios güncel ve win10pro yüklü bir şekilde geldi şuanlık tek sıkıntı kasanın led düğmesi çalışmıyor ne yapmam lazım bilen varsa yardımcı olur musunuz?Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Yardımcı olacak bir habibi müslüman yokmu bu kasanın fanı kapatılmıyormuCevaplarınız için şimdiden teşekkürler
arka kapağı söküp led kontrolleri kontrol edin fanlar bağlı mı diyePc bu
Evet sistem geldi tüm furmark prime95 ve ram testlerini yaptım bios güncel ve win10pro yüklü bir şekilde geldi şuanlık tek sıkıntı kasanın led düğmesi çalışmıyor ne yapmam lazım bilen varsa yardımcı olur musunuz? Kasanın ledlerini kapatamıyorumProfesyonel Oyuncu Ekipmanları
Tamam deneyeceğim eve gidince teşekkür ederimarka kapağı söküp led kontrolleri kontrol edin fanlar bağlı mı diye
Olmazsa yeniden yazarımTamam deneyeceğim eve gidince teşekkür ederim