Neler Yeni

Furmark Düşük Sonuç

efypery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alperen izbudak
rtx 2070 ekran kartım var furmark testinde 6900 puan alıyorum ama internetde sonuç 9300 lerde
bunun furmark testinde işlemci darboğazının önemi varmıdır (işlemcim r5 2600)
eğer yoksa sizce neden olabilir(işlemci cinebench testinde normal puan aldı)

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
rtx 2070 ekran kartım var furmark testinde 6900 puan alıyorum ama internetde sonuç 9300 lerde
bunun furmark testinde işlemci darboğazının önemi varmıdır (işlemcim r5 2600)
eğer yoksa sizce neden olabilir(işlemci cinebench testinde normal puan aldı)
Darboğaz yapacağını zannetmiyorum kesinlikle. Eyer bir anormallik yoksa sisteminizde OC Yapılmış olabilir ama bu kadar fark eder mi? bir FİKRİM YOK. Caps emin olmadığım için.

efypery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alperen izbudak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Darboğaz yapacağını zannetmiyorum kesinlikle. Eyer bir anormallik yoksa sisteminizde OC Yapılmış olabilir ama bu kadar fark eder mi? bir FİKRİM YOK. Caps emin olmadığım için.[/ISPOILERS

Mesaj otomatik birleştirildi:

Darboğaz yapacağını zannetmiyorum kesinlikle. Eyer bir anormallik yoksa sisteminizde OC Yapılmış olabilir ama bu kadar fark eder mi? bir FİKRİM YOK. Caps emin olmadığım için.[/ISPOILER
Darboğaz yapacağını zannetmiyorum kesinlikle. Eyer bir anormallik yoksa sisteminizde OC Yapılmış olabilir ama bu kadar fark eder mi? bir FİKRİM YOK. Caps emin olmadığım için.

Sistemde overclock yapılması ne alaka tam anlamadım . Bir de overclock yapılsa daha yüksek performans almazmıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,925
Üyeler
167,219
Son üye
hatic100
Top Bottom