niye böyle oldu xdBu ne böyle hocam ? Bizim burda böylesine gavur kukusu gibi yanıyor derler.
Termal macun değişimi yapman lazım. Kasa içi hava akışını da kontrol et.niye böyle oldu xd
temperli camı şu an kullanmıyorum. Termal macun mx4 var bende fakat macun değişimi nasıl yapılır bilmiyorum. Youtubedan videolarına baksam yapımı kolay mı?Termal macun değişimi yapman lazım. Kasa içi hava akışını da kontrol et.
Yapması kolay da sen şimdi ilk defa yapacağın için kartın bir yerine falan zarar verebilirsin. Kartı söküp bir bilgisayarcıya götür 5 dakkada halleder. Ama başında bekle. Yoksa kartını dızlayabilirler.temperli camı şu an kullanmıyorum. Termal macun mx4 var bende fakat macun değişimi nasıl yapılır bilmiyorum. Youtubedan videolarına baksam yapımı kolay mı?
hocam eski sürümde testi bir daha yaptım. Önceki testten tek farkı 110 fpsten 23 fpse düşmesi. Bu fps fark yaratıyor mu? sonuçta ikisi de %100 kullanıyor ekran kartınıYapması kolay da sen şimdi ilk defa yapacağın için kartın bir yerine falan zarar verebilirsin. Kartı söküp bir bilgisayarcıya götür 5 dakkada halleder. Ama başında bekle. Yoksa kartını dızlayabilirler.
24 fps ne ? Ekran kartı driverini DDU ile sil güncel olanı kur. bir sıkıntı var.hocam eski sürümde testi bir daha yaptım. Önceki testten tek farkı 110 fpsten 23 fpse düşmesi. Bu fps fark yaratıyor mu? sonuçta ikisi de %100 kullanıyor ekran kartını
bu eski sürüm furmarkta 24 fps veriyor. konuyu açarken yolladığım ss'te güncel furmarkı kullandım onda 110 fps civarı alıyordum ve 90 derecelere kadar çıktı24 fps ne ? Ekran kartı driverini DDU ile sil güncel olanı kur. bir sıkıntı var.
OCCT indir bir de onla test yap. En iyi sonucu o verir.bu eski sürüm furmarkta 24 fps veriyor. konuyu açarken yolladığım ss'te güncel furmarkı kullandım onda 110 fps civarı alıyordum ve 90 derecelere kadar çıktı
3D standart mı yapacam 3D adaptive mi?OCCT indir bir de onla test yap. En iyi sonucu o verir.
standart3D standart mı yapacam 3D adaptive mi?