arkadaşlar youtubede izlediğimiz pc incelemelerinde furmark diye bir test görüyorum bunu nasıl yapabilirim nereden indiriliyor bilen var mı laptobun performansına bakmak için indirmek istiyorum
arkadaşlar youtubede izlediğimiz pc incelemelerinde furmark diye bir test görüyorum bunu nasıl yapabilirim nereden indiriliyor bilen var mı laptobun performansına bakmak için indirmek istiyorum
Bunu indireceksin eğer işarettekini indirdiysen Sol üstte ek bilgi yazana bas yine de çalıştır yazısı çıkacak oraya basıp kurabilirsin.
Defender böyle virus hariç ne varsa yakalamaya çalışıyor saçma program
Sıcaklık için yapıyorsan boş bir test yapmana gerek yok. Ekran kartının oyunlarda çektiği kadar vat vermiyor furmark. Küçük bir oyun olan valheimde bile deneyebilirsin ekran kartını zorlayan oyunlarda MSİ afterburner ve rivatuner ile gerçek sıcaklığı göreceksin.
Sıcaklık için yapıyorsan boş bir test yapmana gerek yok. Ekran kartının oyunlarda çektiği kadar vat vermiyor. Küçük bir oyun olan valheimde deneyebilirsin ekran kartını zorlayan oyunlarda gerçek sıcaklığı göreceksin.
Bunu indireceksin eğer işarettekini indirdiysen Sol üstte ek bilgi yazana bas yine de çalıştır yazısı çıkacak oraya basıp kurabilirsin.
Defender böyle virus hariç ne varsa yakalamaya çalışıyor saçma program