F1nerF1rst
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,522
kanka senelerdir alışkanlık olmuş her şey performansa çekmek artık normal geliyor gözümeBasit bir algılama hatası o kadar bir de kral o görüntü ne ya yazı tipi kenarlarını düzelti aç ya
Olay bu değil kart 4GB VRAM de furmark yanlıs algılıyor sorun değil yani kartın 8GB modeli de var onu algılamıstırSelam dostum şöyle özetliyim;
Görüntü Belleği (VRAM): 4055 MB. Bu kartın fiziksel olarak sahip olduğu gerçek GDDR6 bellektir. Yani 4 GB model.
Paylaşılan Bellek: 8125 MB. Bu, sistem RAM’inin GPU tarafından gerektiğinde kullanılabilen kısmıdır. Fiziksel VRAM değildir, ancak işletim sistemi grafik işlemleri için ayırabilir.
teşekkürler hocam onları biliyorum sadece kartım 8 gb değil furmarkta öyle gözüküyor onu anlamadım sormak istedim daha öncede rx 580i rx 570 görüyordu onun gibi bir hata sanırımSelam dostum şöyle özetliyim;
Görüntü Belleği (VRAM): 4055 MB. Bu kartın fiziksel olarak sahip olduğu gerçek GDDR6 bellektir. Yani 4 GB model.
Paylaşılan Bellek: 8125 MB. Bu, sistem RAM’inin GPU tarafından gerektiğinde kullanılabilen kısmıdır. Fiziksel VRAM değildir, ancak işletim sistemi grafik işlemleri için ayırabilir.