Furmarkta 8 gözüken ekran kartı 4 gb

F1nerF1rst

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,522
rx5500xt furmarkta 8 gözüküyor fakat ekran kartı 4 gb sebebi var mıdırr

Ekler

• 8g.webp
    8g.webp
    55.5 KB · Hit: 21
  • dxdiag.webp
    dxdiag.webp
    21.9 KB · Hit: 23
  • sistem.webp
    sistem.webp
    7.1 KB · Hit: 24
Basit bir algılama hatası o kadar bir de kral o görüntü ne ya yazı tipi kenarlarını düzelti aç ya

Basit bir algılama hatası o kadar bir de kral o görüntü ne ya yazı tipi kenarlarını düzelti aç ya
kanka senelerdir alışkanlık olmuş her şey performansa çekmek artık normal geliyor gözüme

Selam dostum şöyle özetliyim;
Görüntü Belleği (VRAM): 4055 MB. Bu kartın fiziksel olarak sahip olduğu gerçek GDDR6 bellektir. Yani 4 GB model.
Paylaşılan Bellek: 8125 MB. Bu, sistem RAM’inin GPU tarafından gerektiğinde kullanılabilen kısmıdır. Fiziksel VRAM değildir, ancak işletim sistemi grafik işlemleri için ayırabilir.

Görüntü Belleği (VRAM): 4055 MB. Bu kartın fiziksel olarak sahip olduğu gerçek GDDR6 bellektir. Yani 4 GB model.
Paylaşılan Bellek: 8125 MB. Bu, sistem RAM’inin GPU tarafından gerektiğinde kullanılabilen kısmıdır. Fiziksel VRAM değildir, ancak işletim sistemi grafik işlemleri için ayırabilir.
Olay bu değil kart 4GB VRAM de furmark yanlıs algılıyor sorun değil yani kartın 8GB modeli de var onu algılamıstır

• Kartınız fiziksel olarak 4 GB.
  • Geri kalan görünen bellek sistem RAM’inden ayrılmış sanal bellek.
  • Performansın, gerçek VRAM olan 4 GB üzerinden belirlenir.

teşekkürler hocam onları biliyorum sadece kartım 8 gb değil furmarkta öyle gözüküyor onu anlamadım sormak istedim daha öncede rx 580i rx 570 görüyordu onun gibi bir hata sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,751
Üyeler
185,159
Son üye
Savoy
Geri