Neler Yeni

Yardım Furrylevel Z1 yazılımı güvenilir midir ?

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Bir kaç aydır furrylevel z1 kullanıyorum. Kendi uygulaması olmadığı için , ayarları yapamıyorum.
Whatsapp ya da discord'dan onlara yazarsam , mesaj olarak yazılım driver'ını atıyorlarmış fakat bana hiç güvenilir gelmedi.
Merdiven altı işletme gibi iş yapıyorlar. Kendi driverlarını neden whatsapp'tan atıyorlar?
Bir de bilgisayar kendini korumasın diye izin ver , yine de çalıştır demek gerekiyormuş.
Bilgisayar daha güvenilir olsun diye kaspersky ve proton vpn kullanıyorum. Tarayıcı olarak librewolf ve brave kullanıyorum.
Furrylevel z1'in driver'ı açık kaynak kod mu , güvenilir mi ? Yazılımı indirmesem de kullansam sorun olur mu ?
Fps oyunları oynuyorum , kaç DPI da kullanıyom bilmiyorum. Valorant için uygun mudur ?

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://furylevel.com/pages/driver Sitesinde böyle bir link buldum , whatsapp ya da discord yerine buradan mı indirmeliyim ?
google driver dosyası çıkıyor , virustotal gibi bir şey de yok ben de nasıl test edebilirim

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Google a virustotal yaz çıkıyor onların attıgı link daha güvenilir
Rica etsem kontrol edebilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirmeden nasıl oraya atacağım linki ya da dosyayı acaba

Kaspersky antivirüs var ben de , onunla oluyorsa denerim.

DPI vb. şeyleri ayarlarsam belki aim'im daha iyi olur diye düşünüyorum..
Mouse'a bir türlü alışamadım çünkü 2-3 ay oldu

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
LEVENT KILIÇ
Driver ı yükledim kendileri gönderdi, aylardır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. İlerde yaşar mıyım bilmiyorum :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

GPiro

80+ Platinum
Rica etsem kontrol edebilir misiniz

indirmeden nasıl oraya atacağım linki ya da dosyayı acaba

Kaspersky antivirüs var ben de , onunla oluyorsa denerim.

DPI vb. şeyleri ayarlarsam belki aim'im daha iyi olur diye düşünüyorum..
Mouse'a bir türlü alışamadım çünkü 2-3 ay oldu
Yani bana göndermeler herhalde size link alacaklardır illa ordan link kopyalayıp URL kısmından kontrol et

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Bir kaç aydır furrylevel z1 kullanıyorum. Kendi uygulaması olmadığı için , ayarları yapamıyorum.
Whatsapp ya da discord'dan onlara yazarsam , mesaj olarak yazılım driver'ını atıyorlarmış fakat bana hiç güvenilir gelmedi.
Merdiven altı işletme gibi iş yapıyorlar. Kendi driverlarını neden whatsapp'tan atıyorlar?
Bir de bilgisayar kendini korumasın diye izin ver , yine de çalıştır demek gerekiyormuş.
Bilgisayar daha güvenilir olsun diye kaspersky ve proton vpn kullanıyorum. Tarayıcı olarak librewolf ve brave kullanıyorum.
Furrylevel z1'in driver'ı açık kaynak kod mu , güvenilir mi ? Yazılımı indirmesem de kullansam sorun olur mu ?
Fps oyunları oynuyorum , kaç DPI da kullanıyom bilmiyorum. Valorant için uygun mudur ?
Bir sorun yok driverde. Hatta bu birçok driverde böyle virüs algılandı falan der.

• Beğen

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Driver ı yükledim kendileri gönderdi, aylardır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. İlerde yaşar mıyım bilmiyorum :)
https://furylevel.com/pages/driver Buradaki driver'ı mı indirdiniz acaba ? yoksa wp'den mi ?
Sizce driver'ı kullanmaya başlarsam valorant vb. fps oyunlarda iyileşme yaşar mıyım ? Mouse'a alışamadım , titriyormuş gibi oluyor. Belki çok hafif olduğu içindir ya da elime uygun değildir bilmiyorum. Palm ve finger tip arası el tutuşuna sahibim.
Daha önce kullandığım mouse , bu tarz bir tarafı uzun mouse kullandım. Kablosuz ilk defa kullanıyorum

Bir sorun yok driverde. Hatta bu birçok driverde böyle virüs algılandı falan der.
Peki videodaki gibi windows defender vs kabul etmezse ve izin verirsem , açık rıza göstermiş olmam mı ? ne düşünüyorsun acaba
driverı yüklersem iyi yönde ne değişir acaba , hassayeti valoranttan ayarlamaktan daha mı iyi olur

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
LEVENT KILIÇ
https://furylevel.com/pages/driver Buradaki driver'ı mı indirdiniz acaba ? yoksa wp'den mi ?
Sizce driver'ı kullanmaya başlarsam valorant vb. fps oyunlarda iyileşme yaşar mıyım ? Mouse'a alışamadım , titriyormuş gibi oluyor. Belki çok hafif olduğu içindir ya da elime uygun değildir bilmiyorum. Palm ve finger tip arası el tutuşuna sahibim.
Daha önce kullandığım mouse , bu tarz bir tarafı uzun mouse kullandım. Kablosuz ilk defa kullanıyorum

Peki videodaki gibi windows defender vs kabul etmezse ve izin verirsem , açık rıza göstermiş olmam mı ? ne düşünüyorsun acaba
driverı yüklersem iyi yönde ne değişir acaba , hassayeti valoranttan ayarlamaktan daha mı iyi olur
Sen yükleme bence gerek yok bu kadar kafaya takarsan yüklediğinde de sürekli şüpheli bakarsın. Sens ayarını valodan yaparsın.

• Beğen

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Sen yükleme bence gerek yok bu kadar kafaya takarsan yüklediğinde de sürekli şüpheli bakarsın. Sens ayarını valodan yaparsın.
Teşekkürler , biraz daha düşüneceğim. DPI 26000 diyor fakat ben kaçta kullanıyorum onu bilmiyorum. 1000 mi , 800 mü vs.
Yukarıya kinemax mouse attım , şu an ki aldığım mouse sizce bana göre mi ? Palm ve finger grip arası tutuşum sanırım.
Çok hafif olduğu için mi , masadan ötürü mü bilmiyorum ama aim'im kayıyor ve titriyor bazen nişan alırken :(
Özellikle aşağı yukarı mouse kaldırırken zorlanıyorum

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
LEVENT KILIÇ
Teşekkürler , biraz daha düşüneceğim. DPI 26000 diyor fakat ben kaçta kullanıyorum onu bilmiyorum. 1000 mi , 800 mü vs.
Yukarıya kinemax mouse attım , şu an ki aldığım mouse sizce bana göre mi ? Palm ve finger grip arası tutuşum sanırım.
Çok hafif olduğu için mi , masadan ötürü mü bilmiyorum ama aim'im kayıyor ve titriyor bazen nişan alırken :(
Özellikle aşağı yukarı mouse kaldırırken zorlanıyorum
kırmızı 800 , yeşil 1600 , mavi 2400 dpi

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,539
Üyeler
170,379
Son üye