Fury X - G535 - Cloud Core sizce hangisini almalıyım?

Can35123

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhabalar yeni kulaklık alacağım ama hangisini almalıyım karar veremedim çalışıyorum akşam 7 de evde oluyorum ve genelde fifa lol vb arada sırada fps oyunları oynuyorum şarkı dinlemeyi çok seviyorum ve izmirde yaşadığım için deri padli kulaklıklar kulaklarımı çok terletiyor sizce hangi kulaklığı almalıyım?

Rampage FURY X 7.1 Wireless​

Logitech G535 Lightspeed Wireless​

HYPERX Cloud Core DTS Wireless​

Merhabalar yeni kulaklık alacağım ama hangisini almalıyım karar veremedim çalışıyorum akşam 7 de evde oluyorum ve genelde fifa lol vb arada sırada fps oyunları oynuyorum şarkı dinlemeyi çok seviyorum ve izmirde yaşadığım için deri padli kulaklıklar kulaklarımı çok terletiyor sizce hangi kulaklığı almalıyım?

hiçibirini kullanmadım ama bende araştırıyorum bayadır cloud core wireless bence

Cloud core önermem ses boğuk terleme de yapıyor.Ben olsam logitechten şaşmam.

3 senedir Fury X kullanıyorum aktif bir şekilde. Şuana kadar sadece pedleri soyuldu, başka hiçbir şey yok. Ses kalitesi hala aynı ve kesilme hiç yok. Ama bütçeniz varsa G535 almanız daha iyi olacaktır.

Cloud core önermem ses boğuk terleme de yapıyor.Ben olsam logitechten şaşmam.
yanlış düşünüyorsun ben gayet memnunum terleme konusunda hemfikiriz sadece ama boğuk ses olayı yok gayet başarılı 1 yıldan fazladır kullanıyorum kulaklık padleri soyuldu yenisini almam gerek sadece

3 senedir Fury X kullanıyorum aktif bir şekilde. Şuana kadar sadece pedleri soyuldu, başka hiçbir şey yok. Ses kalitesi hala aynı ve kesilme hiç yok. Ama bütçeniz varsa G535 almanız daha iyi olacaktır.
hocam ben fury x wierless almak istiyorum tavsiye edermisim? Dc de felan karşı taraf sesinden memnunmu? valo cs gibi oyunlarda 7.1 başarılımı?

Eksa E900 BT modeli Aliexpress de 1350tl idi en son.

hocam ben fury x wierless almak istiyorum tavsiye edermisim? Dc de felan karşı taraf sesinden memnunmu? valo cs gibi oyunlarda 7.1 başarılımı?
Mikrofon ortalama bir ses kalitesine sahip. Rekabetçi oyunlarda da ses kasma bakımından gayet iyi bir kulaklık. Ben aldığımda 500₺’di. Şuan ki fiyatına değer mi hiç bilmiyorum. Önerir misin dersen, bütçen daha fazla varsa başka kulaklıklara yönelmeni, yoksa da Fury X almanı tavsiye edebilirim.

Geri