Neler Yeni

Fury X ile 40 metre çekim mesafesi!

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
kanıtı arkadaşlar gerçekten bu rekoru kırdığına inanamıyorum kutu bize yalan söylemiş 12 falan değil :D

Dostlar açıklamam gereken bir durum daha var bu cihaz 2.4 ghz ve artık köyde yaşayan fazla yok kullandığım saat bile 2.4 ghz ayrıca yapıların duvarları kalın olduğundan bu mesafe 10m ye kadar düşebiliyor yakında videosunuda paylaşacağım zaten en sağlıklı mesafeyi 25m olarak belirledim mikrofon 25m den sonra gidiyor.

Son düzenleme:

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Kablosuz 12'den fazla çekiyor ama sağlıklı olmuyor problem orada.
En sağlıklı aralığı yazıyorlar kutuya zaten.

Hani 40 deyip gereksiz high'lamanın gereği yok.

Bir de eklemiş olayım ,bakın bu kulaklığı öyle bir övüyorsunuz ki alan kişi sennheiser kalitesi bekliyor daha sonra kulaklık eline gelince de kullanıcının ,hayal kırıklığına uğruyor.

Yani gereksiz övmenin anlamı yok, kablosuz tarafında çakışma durumu yoksa güzel bir f/P KABLOSUZ kulaklık, onun dışında orta kalite bir oyuncu kulaklığı.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
ben kablosuz da diğer odaya gittiğimde sesleri kesilmeye başlıyor :D

Ariseks

80+ Gold
Araya duvar falan girerse ses gidiyor geliyor sıkıntı olabiliyor
Yine iyi çekiyor ama

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
herkes arazide pc kullanıyor ev içi kullanıma bak sen kaç duvar öteye çekiyor.

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video izlenmiyor, ayrıca o 12 metre de en sağlıklı uzaklıktır. Yani 12 metre garantidir.
hallettim 12 metre en sağlıklısı fakat hiçbir kesilme yaşamadım tabi 40 metrede kullanacak varmıdır bilemiyorum :D 41 den sonra iflahı kesiliyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Tamamen açık bir alanda, engele takılmadan bu civarlarda olması gayet normal. Kutu üzerinde belirtilenler genel kullanım için değerler, evde kullanım için yani. 12-15 metre çekim alanı doğru bir tabir. 3 evde test ettim, duvarlar arasında hep 12-15 metre civarında çekim mesafesi var. Yetiyor da zaten. Kulaklığı çıkarmadan gidip suyunu almak, elini yıkamak, bir şeyler yemek falan çok hoş bir deneyim. :)

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Dostlar açıklamam gereken bir durum daha var bu cihaz 2.4 ghz ve artık köyde yaşayan fazla yok kullandığım saat bile 2.4 ghz ayrıca yapıların duvarları kalın olduğundan bu mesafe 10m ye kadar düşebiliyor yakında videosunuda paylaşacağım zaten en sağlıklı mesafeyi 25m olarak belirledim mikrofon 25m den sonra gidiyor.

Son düzenleme:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
kanıtı arkadaşlar gerçekten bu rekoru kırdığına inanamıyorum kutu bize yalan söylemiş 12 falan değil :D

Dostlar açıklalamam gereken bir durum daha var bu cihaz 2.4 ghz ve artık köyde yaşayan fazla yok kullandığım saat bile 2.4 ghz ayrıca yapıların duvarları kalın olduğundan bu mesafe 10m ye kadar düşebiliyor yakında videosunuda paylaşacağım zaten en sağlıklı mesafeyi 25m olarak belirledim mikrofon 25m den sonra gidiyor.
Bu video kullanılamıyor..

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom