Neler Yeni

Fury x nasildir Alınır mı? cloud 2 mi alinmali ?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ayn adamın yaşamadığı sorun kalmamış

sen ise rampage sponsorluğu uğruna ürüne sorunsuz diyorsun 🤣

sorun yaşamamış markayı kötülemek için öle dio xd
Arkadaşım kıt misin?
Ürünü kullanıyorum bizzat sponsorluk ne alaka?
Sıkıntısız ürün sizde ki ürün sorunlu olunca o ürün sorunlu olmuyor @keremcnsz24 de kullanıyor sorununu görmedi

TamerKs

80+ Silver
Arkadaşım kıt misin?
Sıkıntısız ürün sizde ki ürün sorunlu olunca o ürün sorunlu olmuyor @keremcnsz24 de kullanıyor sorununu görmedi
Aynı şekilde bir kişide sorun olmayınca hepsi sorunsuz olmuyor. Ama çoğu sorunlu bunu kabul etmen gerek.

Arkadaşım kıt misin?
sendeki ürün de sorun olmayınca sorunsuz olmuyor. kutunun içinden sorunlarının yazdığı kağıt çıkmış ama fan boy arkadaşımız hala ısrarla öneriyor

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşım kıt misin?
Kutudan bile sorunları yazan kağıt çıkıyor. Ne hikmetse başka 2.4GHz bandını kullanan cihazla aynı anda kullanınca kopma falan oluyor diğer her şey kablolu olunca sorun olmuyor. 2.4GHz teknolojisi yeterince iyi değil. Ama bize gelen ürünler sorunlu, siz de haklısınız.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
fury x ne knk ya cloud 2 algeç

TamerKs

80+ Silver
Hepsi sıkıntılı yeni üretimlerin, başka bir kablosuz cihazla aynı anda kullanınca hem o cihaz hem kulaklık sapıtıyor.
Dolayısıyla riske girmiş olur, bu nedenle tercih edilmemesi daha doğru bence.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Arkadaşım kıt misin?
Sıkıntılı ürün sende adam gibi çalışınca sıkıntısız olmuyor asıl 2 saattir bas bas bağırıyorlar burada

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sıkıntılı ürün sende adam gibi çalışınca sıkıntısız olmuyor asıl 2 saattir bas bas bağırıyorlar buaraf
Kullanan çoğu kişinin ürünü sorunsuz?
Evet kabul ediyorum sorunlu ürünleri de çıkar fakat illa da sorunlu ürün diye ısrar edip duruyorlar

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Kullanan çoğu kişinin ürünü sorunsuz?
Evet kabul ediyorum sorunlu ürünleri de çıkar fakat illa da sorunlu ürün diye ısrar edip duruyorlar
Şuanda kulaklık kullağındaysa kulaklığı kablosuza alıp ses tekerleğini sona çevirmeyi dener misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,414
Üyeler
164,007
Son üye
turcoturcoglu
Top Bottom