rampage daha vermedi mi sponsorluk yayo gayet sorunsuz ürün.
rampage daha vermedi mi sponsorluk yayo gayet sorunsuz ürün.
Arkadaşım kıt misin?ayn adamın yaşamadığı sorun kalmamış
sen ise rampage sponsorluğu uğruna ürüne sorunsuz diyorsun
sorun yaşamamış markayı kötülemek için öle dio xd
Aynı şekilde bir kişide sorun olmayınca hepsi sorunsuz olmuyor. Ama çoğu sorunlu bunu kabul etmen gerek.Arkadaşım kıt misin?
Ürünü kullanıyorum bizzat sponsorluk ne alaka?
Sıkıntısız ürün sizde ki ürün sorunlu olunca o ürün sorunlu olmuyor @keremcnsz24 de kullanıyor sorununu görmedi
sendeki ürün de sorun olmayınca sorunsuz olmuyor. kutunun içinden sorunlarının yazdığı kağıt çıkmış ama fan boy arkadaşımız hala ısrarla öneriyorArkadaşım kıt misin?
Sıkıntısız ürün sizde ki ürün sorunlu olunca o ürün sorunlu olmuyor @keremcnsz24 de kullanıyor sorununu görmedi
Kutudan bile sorunları yazan kağıt çıkıyor. Ne hikmetse başka 2.4GHz bandını kullanan cihazla aynı anda kullanınca kopma falan oluyor diğer her şey kablolu olunca sorun olmuyor. 2.4GHz teknolojisi yeterince iyi değil. Ama bize gelen ürünler sorunlu, siz de haklısınız.Arkadaşım kıt misin?
Hepsi sıkıntılı yeni üretimlerin, başka bir kablosuz cihazla aynı anda kullanınca hem o cihaz hem kulaklık sapıtıyor.Aynı şekilde bir kişide sorun olmayınca hepsi sorunsuz olmuyor. Ama çoğu sorunlu bunu kabul etmen gerek.
Dolayısıyla riske girmiş olur, bu nedenle tercih edilmemesi daha doğru bence.Hepsi sıkıntılı yeni üretimlerin, başka bir kablosuz cihazla aynı anda kullanınca hem o cihaz hem kulaklık sapıtıyor.
Sıkıntılı ürün sende adam gibi çalışınca sıkıntısız olmuyor asıl 2 saattir bas bas bağırıyorlar buradaArkadaşım kıt misin?
yok kanka yalan söylüyorsun sen ürün sorunsuzHepsi sıkıntılı yeni üretimlerin, başka bir kablosuz cihazla aynı anda kullanınca hem o cihaz hem kulaklık sapıtıyor.
O da çok terletiyor befury x ne knk ya cloud 2 algeç
Kullanan çoğu kişinin ürünü sorunsuz?Sıkıntılı ürün sende adam gibi çalışınca sıkıntısız olmuyor asıl 2 saattir bas bas bağırıyorlar buaraf
Şuanda kulaklık kullağındaysa kulaklığı kablosuza alıp ses tekerleğini sona çevirmeyi dener misin?Kullanan çoğu kişinin ürünü sorunsuz?
Evet kabul ediyorum sorunlu ürünleri de çıkar fakat illa da sorunlu ürün diye ısrar edip duruyorlar