Neler Yeni

Yardım Fury X Wireless vs mpow air se

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
hangisi iyidir fury x wireless

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
MPOW AIR SE, kablo dolanma sorunu var ancak onun dışında çok iyi kulaklık.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aliveq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat Berkay Çakmak
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar kronik sorunlar , Razer ve rampage ürünlerde teknik destek
Instagram
beratbc0
Steam
Aliveq
Twitter
aliveqxd
Facebook
Aliveq
Discord
Aliveq#4334
Reddit
aliveq

Fury X Wireless​

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
fury x wirelessden iyi midir? performansta hocam ona göre alıcam
Rampage Kulaklıklardan hiçbir performans beklemiyorum ben açıkçası. Tek esprisi wireless olması gibi gözüküyor. Denediğim bir kulaklık değil ancak MPOW'dan iyi olduğunu düşünmüyorum.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Rampage Kulaklıklardan hiçbir performans beklemiyorum ben açıkçası. Tek esprisi wireless olması gibi gözüküyor. Denediğim bir kulaklık değil ancak MPOW'dan iyi olduğunu düşünmüyorum.
hocam görünüş olarakta hoşuma gitti kalitede hoşuma gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

mikrofona falan baktım onlarda iyi gibi yorumlara bakındımda şimdi mpow gibi olmasını bende beklemiyorum mpowu çok takip ettim fakat kablolu kulaklık kullanmak istemiyorum 2 dir bilgisayar kulaklıklarım masa yüzünden kabloları aşınıyor kopuyor ya da açılıyor 4 ayda 2 kulaklık gitmişken kablosuz almam lazım

o yüzden crack rm h11 ile fury x wireless arasında kalmıştım crack rm h11 i sipariş verdim onaylanmıştı iptal ettim geri fury x wirelessi aldım demin crackle ilgili konuları okudum forumda çok fazla kötü yorum gördüm

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
hocam görünüş olarakta hoşuma gitti kalitede hoşuma gitti

mikrofona falan baktım onlarda iyi gibi yorumlara bakındımda şimdi mpow gibi olmasını bende beklemiyorum mpowu çok takip ettim fakat kablolu kulaklık kullanmak istemiyorum 2 dir bilgisayar kulaklıklarım masa yüzünden kabloları aşınıyor kopuyor ya da açılıyor 4 ayda 2 kulaklık gitmişken kablosuz almam lazım

o yüzden crack rm h11 ile fury x wireless arasında kalmıştım crack rm h11 i sipariş verdim onaylanmıştı iptal ettim geri fury x wirelessi aldım demin crackle ilgili konuları okudum forumda çok fazla kötü yorum gördüm
Hocam Kablolu olmasın diyorsanız zaten yapacak bir şey yok. Belki bütçeniz varsa MPOW AIR alabilirsiniz.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam Kablolu olmasın diyorsanız zaten yapacak bir şey yok. Belki bütçeniz varsa MPOW AIR alabilirsiniz.
2100 beni aşıyor hocam bakmıştım ona da fiyatı arttı bi anda

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
Hocam bu 2 ürünün fiyatı aynı mı ki fury x i kaç paraya buldunuz ben göremedim de

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
hocam kalite olarak mpow daha kaliteli farkındayım fakat konuyu açarken bi detayı atladım ben mpow air se ile mpow airi karıştırmışım air se kablolu bana kablosuz lazım masam konumu yüzünden kulaklık kablolarını yiyor diyebilirm 4 ayda 2 tane kulaklık değiştirdim

Hocam bu 2 ürünün fiyatı aynı mı ki fury x i kaç paraya buldunuz ben göremedim de
2.el alıcam arkadaşımdan

hocam kalite olarak mpow daha kaliteli farkındayım fakat konuyu açarken bi detayı atladım ben mpow air se ile mpow airi karıştırmışım air se kablolu bana kablosuz lazım masam konumu yüzünden kulaklık kablolarını yiyor diyebilirm 4 ayda 2 tane kulaklık değiştirdim

2.el alıcam arkadaşımdan
pc dizerken almıştı kutusunu bile açmadı pc dizemeyince kenarda kaldı normalde rampage crack rm h11 almıştım kötü yorumu çok diye iade ettim sonra arkadaşa dedim sat bana boşta duruyo zaten diye

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl

2.el alıcam arkadaşımdan

pc dizerken almıştı kutusunu bile açmadı pc dizemeyince kenarda kaldı normalde rampage crack rm h11 almıştım kötü yorumu çok diye iade ettim sonra arkadaşa dedim sat bana boşta duruyo zaten diye
Kaç paraya alicaksiniz

Ben olsam düşük bütçeli bi kablosuz kulaklık almazdım kablosuz yapılmak için ne varsa kısılıyor çünkü

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Kaç paraya alicaksiniz

Ben olsam düşük bütçeli bi kablosuz kulaklık almazdım kablosuz yapılmak için ne varsa kısılıyor çünkü
hocam kablolu kulaklıkları masam yüzünden kullanamıyorum kabloları maximum 1 2 aya gidiyor 4 ayda 2 kere kulaklık aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom