hayır bu rampage fury zHyper x in faresi değil mi
kablolu olarakda kullanılabiliyor satışlar iyi olur ise kablolusuda olabilirKablosuz olmasaydı iyidi lod değeri yüksek olucağını ön görüyorum ama yenilikçi güzel hareketler var ben olsam almazdım
zor aslında olur ama özellikler düşer250-350tl olursa rakipsiz.
aynenMisal sırf marka diye markanın kasasına malzeme kalitesi iyi diyenler.
gayet iyi takılma olmuyor wirless teknolojisini kullandığı için takılma olmuyor ama modeminiz 2.4ghz ise mouse sinyalleri ile çakışabilirMouse'umu satıp almayı düşünüyorum çok sade ve güzel gözüküyor bence hem beyaz klavye de alırım yanına mis gibi olur.
Aklımda tek bir soru var kablosuz bağlantısı ne kadar iyi?
2.4ghz kullanan wireless mouse kullanıyorum şuan hiç çakışma yaşamadım umarım bunda da olmaz.gayet iyi takılma olmuyor wirless teknolojisini kullandığı için takılma olmuyor ama modeminiz 2.4ghz ise mouse sinyalleri ile çakışabilir
çakışma olmadı ise fury z mousede'de çakışma olucağını sanmıyorum2.4ghz kullanan wireless mouse kullanıyorum şuan hiç çakışma yaşamadım umarım bunda da olmaz.
Harika mouse,harika adam <3Furylevel Canlı Yayında Fury Z Mouseyi Gösterdi Mouse Mouse Modiler Olucak Pmw 3335 Sensörü Olucak
3335 en iyi sensörlerden biri kablosuz için geliştirilmiş bir sensör 3389 ile aynı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sensör= Pmw3335
Aydınlatma= Rgb
Yazılım Var
Modiler
Tuş Sayısı 7
Kablo=1.8 Metre Paracord
Typ C
Tahmini Fiyat= 500 550
Batarya= 580Mah
Ağırlık= 80gr civarı
Şarjı ortalama 2 3 gün gidiyor
Elimizi Mouseye Koyunca Şarjı Tasaruf Etsin Diye Işıkları Kapanıyor Hareket Sensörü Var İçinde
Furylevel Fury Z Mouseyi Gösterdi - YouTube
AynenHarika mouse,harika adam <3