Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
mikrofonu az önce dinledim, discordda dinlediğim sesle alakası yok arkadaşlar kendisine bunu bildireceğim ve nedenini soracağım ayrıca ürün geldiği zaman bende incelemesini çekeceğim kanalıma.

RavenoLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet ALİGÜL
İncelemeyi izledim. Öyle aman tanrım adamlar ne yapmış gibi bir şey yok. Rampage ürünlerin kısa dönem memnuniyeti iyi olsa bile uzun dönemde genelde cortluyor. Ha ihtiyacı olan bu fiyat bandında kablosuz kulaklık bulamaz. Ama şöyle 1500-2000 TL bandına çıkabiliyorsanız bence başka ürünlere yönelmenizde fayda var.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
mikrofon harbi kötüymüş bakalım sesi nasıl çıkacak

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
şuan araba kullandığı için açıklama yapamıyor ben yapmış olayım çünkü cidden ses çok temizdi discordda
Mesaj otomatik birleştirildi:

aldım ama mikrofon korkutuyordu beni dün sipariş verdim iptal mi etsem
iptal etmeyin hocam açıklama geldi mijkrofonu oturtamamış

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
mikrofonu nasıl buldun?
az önce kendisini aradım araba kullanıyordu ona discordda daha temiz bir ses aldığımı söyledim videoyu çekerken mikrofonu yerine oturtamamış ben açıklamasını yapatım oda açıklama yapar yakında zaten incelemesini bende yapacağım

mikrofon harbiden oyun amaclı alacaklar icin baya kötü bende alacaktım vazgectim
mikrofonu oturtamamış videoyu çekerken ses normalde çok temiz hikayesinde paylaşacak

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
az önce kendisini aradım araba kullanıyordu ona discordda daha temiz bir ses aldığımı söyledim videoyu çekerken mikrofonu yerine oturtamamış ben açıklamasını yapatım oda açıklama yapar yakında zaten incelemesini bende yapacağım

mikrofonu oturtamamış videoyu çekerken ses normalde çok temiz hikayesinde paylaşacak
dogrudur cunku ses kötü degil rezalet geliyor videoda

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
arkadaşlar az önce açıklama geldi videoda mikrofonu oturtamamış
Eğer daha kaliteli ve netse bendeki kulaklığı satıp alacam. Boşuna uğraşmayalım. Videodaki gibiyse eğer almam

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal

instragram ismi ne? ben de aldım bir tık korktum sımdı iptal edilir mi yoksa?

RavenoLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet ALİGÜL

Yanlış anlamada sen Furylevel in bir tanıdığı felan mısın? Herkesde telefon numarası yoktur herhalde adamın.

Top Bottom