Ömer Murat KARACA
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 999
- İsim
- Ömer Murat KARACA
Donuyordan kastım takılma - gecikme yapması. Ürünlere zaten çok iyi, mükemmel demiyorum ama iyi diye satılan, bolca olumlu yorum alan ve tavsiye edilen ürünler bunlar yarı fiyatı olmasından ne olduğu belli zaten de bütçe neye yetiyorsa onu alıyoruz bunlar sadece aklıma gelip yazdığım ürünler, yazmayıp da aynı senaryoyu yaşadığım birçok marka model oldu. Yine söylüyorum ucuz etin yahnisi yavan olur, ben markalı ürünle aynı özelliklere sahip olup yarı fiyatına satılan hiçbir üründen hayır görmedim.Bahsettiğin ürünlerde sadece EK871GTR iyi. Onda da alıcıyı ya çok uzağa takman lazım sorun yaşaman için ya da Bluetooth ile kullanman lazım. Kablolu da zaten takılma olmaz. Saydığın modellerden sadece rog falchion iyi sayılabilir kalan mouselar redragon da dahil kötü. Onu da geçtim teknolojik ürün alıyorsunuz olası bir durumda değişim ister değiştirir ya da iade edersiniz. Ayrıca EK871Gtr için donuyor demişsin donuyorsan kasıt ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
G502 g403 g203 g102 g305 gibi mouselarda yaşanan sorunlar için en basitinden şikayetvara girip baksan kâfi hocam. Aerox 3,. DA V2 Hyperspeed DA essentials Pulsefire raid de sayabileceğim diğer modeller en basitinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geri ödeme her zaman aktif olan bir kampanya değil. Ek olarak gladious 3 aimpointin de sensörü %100 sağlıklı çalışmıyor birçok kaynakta da görülebilir bir şey bu. Kopma sorunları her ne kadar önlenebilir olsa da bunda da var bakabilirsiniz. Ayrıca şahsen 4khz bir mouse tercih ederim bu fiyata.