Neler Yeni

furylevel z1 mouse alınır mı veya başka öneri?

Gurkanpiro

80+ Gold
Furylevel veya farklı çin markaları ülkede yeni yaygınlaştığı için 10 kişiden 2 tanesi bile sorun yaşasa millette korku ve güvensizlik uyandırıyor. İnsanlar Logitech G serilerinin aşırı kronik sorunlu seriler olduğunu, SS Rival 3 5 ve aerox serisinin nasıl para tuzağı olduğunu, DA Essentials gibi mouseların ne kadar berbat kalite ürünler olduğunu bildiği halde marka olduğu için kimse bir şey söylemiyor beni sinirlendiren husus bu.
hemde turk bırısıne destek verıyoruz sırf corsair olsun dıye katar pro aldım cıft tıklama sorunu var

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
Furylevel veya farklı çin markaları ülkede yeni yaygınlaştığı için 10 kişiden 2 tanesi bile sorun yaşasa millette korku ve güvensizlik uyandırıyor. İnsanlar Logitech G serilerinin aşırı kronik sorunlu seriler olduğunu, SS Rival 3 5 ve aerox serisinin nasıl para tuzağı olduğunu, DA Essentials gibi mouseların ne kadar berbat kalite ürünler olduğunu bildiği halde marka olduğu için kimse bir şey söylemiyor beni sinirlendiren husus bu.
peki furyleveldeki özellikler neler
şarjı nasıl
büyüklüğü vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,994
İsim
Murat Orhan
FuryLevel z1 senin attığın mouse'dan 10 kat daha iyi abicim insanlara faydan olsun diye yazıyorsun ama istemeden yanlış yönlendiriyorsun.
Bu düz haste değil haste 2 ama latency değeri üzüyor sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki furyleveldeki özellikler neler
şarjı nasıl
büyüklüğü vs
Shape olarak küçük gpx diyebiliriz. Beken BK3633'ün yeni ve sorunsuz bir patch'ini kullanıyor. Kullandığı sidebuttonlar,switchler ve encoderları çok kaliteli fiyatına göre. Skatezler kasa fena değil. Sensör iyi.

450 mAh batarya var 32 50 saat arası bir batarya ömrü var.

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem

Shape olarak küçük gpx diyebiliriz. Beken BK3633'ün yeni ve sorunsuz bir patch'ini kullanıyor. Kullandığı sidebuttonlar,switchler ve encoderları çok kaliteli fiyatına göre. Skatezler kasa fena değil. Sensör iyi.

hepsi teknik şey ben anlamıyom onlardan tek sorum bana razerın verdiğini verebilecek mi bunuda öylesine aldım forumdan önerdiler

zaten çok bişey anlamıyom ben
hepsi teknik şey ben anlamıyom onlardan tek sorum bana razerın verdiğini verebilecek mi bunuda öylesine aldım forumdan önerdiler

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,144
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

ozy_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Özgür Boşnak

18 cm ele uyar mi

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem

zaten çok bişey anlamıyom ben
benimde el bilekten orta parmağa 17.40 18 cm falan

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR