Görünüşü nasıl ?Herkesin ağzında olan fury x den sonra şimdi furyk Yani oyuncu koltuğu çıkıyor. Sizce kaç TL bandında olur?
Faruk abi 1600 tl olucağını söylemişti.Herkesin ağzında olan fury x den sonra şimdi furyk Yani oyuncu koltuğu çıkıyor. Sizce kaç TL bandında olur?
youtubeda küçük bir fotoğraf paylaşmıştı ama sanırım sonradan rampage kaldırmasını istedi çünkü bulamadım başlıktada yasak ama bir görün yazmıştı düz gri kafalık yerinde rampage logosu vardıGörünüşü nasıl ?
Bel yastığı ve boyun yastığı yok. Gri kafa yerinde rampage logosu var.Görünüşü nasıl ?
Şuan ben görüyorum youtubede.youtubeda küçük bir fotoğraf paylaşmıştı ama sanırım sonradan rampage kaldırmasını istedi çünkü bulamadım başlıktada yasak ama bir görün yazmıştı düz gri kafalık yerinde rampage logosu vardı
aynen tam olarak öyleydi sanırım bel yastığı ve boyun yastığı ayrı satılacakBel yastığı ve boyun yastığı yok. Gri kafa yerinde rampage logosu var.
Ben de var fotoğraf, çok sade tasarım var. Bir tık küçük, 1600 TL’lik durmuyor.Görünüşü nasıl ?
bence 1000 1300 arası olurO kadar olmaz. Çünkü o fiyata xdrive gibi markalar var.
Atabilir misin. Merak ettim de.Ben de var fotoğraf, çok sade tasarım var. Bir tık küçük, 1600 TL’lik durmuyor.