Cerkutay
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
O espri çoktan 9000 kere yapıldı.Emrin olur ağam hemen kaldırıyoruz
O espri çoktan 9000 kere yapıldı.Emrin olur ağam hemen kaldırıyoruz
ne? kanka hangi dil bu?Benim dilin senin yiyebileceğin bir şey değil ceviz küçükm olan beyninle iyi günler daha cevap vermeyeceğim
Hadi güle güle anca gidersin.Benim dilin senin yiyebileceğin bir şey değil ceviz küçükm olan beyninle iyi günler daha cevap vermeyeceğim
3 diyince kalkıyor 1 2 4Beyler bence kalksın yani bir konuda bile kavgasız görmedim kaldırılmalı bence
bir konu açtım hemen kavga çıktı adam transfer konusu açtı hemen kavga çıktı llütfen kaldırılsın
tmO espri çoktan 9000 kere yapıldı.
benim dilin senin yiyebileceğin bir şey değil ceviz küçükm olan beyninle iyi günler daha cevap vermeyeceğim cümlesinden sadece iyi günler cevap vermeyeceiğimi anladım.Hadi güle güle anca gidersin.
A0 budabenim dilin senin yiyebileceğin bir şey değil ceviz küçükm olan beyninle iyi günler daha cevap vermeyeceğim cümlesinden sadece iyi günler cevap vermeyeceiğimi anladım.
a0.5 bu en azından cümle kurabiliyor.A0 buda
Ben sana mı dedim onu?benim dilin senin yiyebileceğin bir şey değil ceviz küçükm olan beyninle iyi günler daha cevap vermeyeceğim cümlesinden sadece iyi günler cevap vermeyeceiğimi anladım.
yanlış anlamadım kanka bende o arkadaşa ithafen söyledim.Ben sana mı dedim onu?
Şu GAYIK varya ona dedim yanlış anlamışsın.
kalkmazBeyler bence kalksın yani bir konuda bile kavgasız görmedim kaldırılmalı bence
bir konu açtım hemen kavga çıktı adam transfer konusu açtı hemen kavga çıktı llütfen kaldırılsın
dostum gerçekten teşekkür ederimİlk 3 sayfayı okudum da konu sahibi belli ki yaşı küçük bir arkadaşımız. Ne ***** heriflersiniz ki adamın üstüne bu kadar gitmişsiniz. Güzel bir şekilde uyarmak varken, ***** ***** yorumlarda bulunmuşsunuz. Moderatörler bu yorumu büyük ihtimal silicek ve 3-7 gün arasın ban yiyeceğim ama umrumda değil. 10 yaşında çocuklar gibi tartışıyorsunuz. Acıyorum size.
"-da" ayrı yazılır ve cümlenin sonuna nokta koyulur.A0 buda