Neler Yeni

futbol için en geç yaş?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
14-15

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
selamlar en geç futbola başlama yaşı kaçtır sizce?
Boş işler, bu ülkede futbol altyapılarına değer verilmiyor, saçma sapan rica üzerine insanlar seçiliyor, topçu diye alt yapıya aldıkları adamları biliyorum ayağımdan top alamıyolardı depar sırasında bi omuzdan iniyorlardı, ne çocuklar gördüm çok yetenekli hiçbiri seçilmedi.
Ayrıca maddi durumu düşük semtlerde oturanlar çok daha iyi bilir şuan televizyonda genç yetenek diye izlediğiniz adamlara benzer oyuncuları biz mahalle maçlarına almıyorduk, o mahallelerde sokaklarda ne genç yetenekler kayboldu, yazık gerçekten.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
selamlar en geç futbola başlama yaşı kaçtır sizce?

Çocuk iken başlaman senin için iyi olur futbol ile büyürsün her şeyi çabuk kavrarsın ama her şey için geç değil tabi ki ben 15 yaşımda başladım yaşıtlarıma bakıyordum 2-3 senedir oynuyorlardı şu anda çok şükür onlardan kalır yanım yok ama bir söz vardır ağaç yaşken eğilirmiş

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,613
İsim
Anon
Ne kadar erken o kadar iyi fakat yaş sınırı yapmak bence yanlış isteyen istedigi yaşta kavrayabilir futbolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
Daha geçen gün kuzenimi (18) altayspor kulübüne götürdük deneme antrenmanına soktular çok beğenildi. Bugünde maçı var hatta :) Komşu bi abim vardı mesela 25 yaşında bölgesel amatör liglerinden bir takıma başladı geçenlerde. Diyeceğim o ki yeteneğin varsa kendine güveniyorsan kulüplerle iletişime geç deneme antrenmanı iste ve seçme duyurularını sayfalarını instagramdan takip et.

Top Bottom