Neler Yeni

Futbol Konuları Artmaya Başladıkça Durum Daha Da Kötüleşiyor!

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlarım selam,

Kimse tarafsız objektif olmak zorunda değil ama bir yorum yaparken cümlelerine dikkat etmeli.

Herhangi bir takım kazandığında hakem hatalıydı demek yerine neden şike yapıldı diyorsunuz?

Herhangi bir takım transfer yaptığında sakatlanması yüksek yerine neden bir Falcao vakası neden kronik diyorsunuz?

Bir maç konusu açıldığında maçı konuşmak yerine neden biz size 6 attık bizim UEFA kupamız var diyorsunuz?

Ortada saygılı mesafeli bir tartışma var iken bu cümleler insanları geriyor ve kavga zeminini oluşturuyor.

Futbol konularından soğumaya başladım. @kaplanharun ve @5x_d4emon ile bu yüzden gereksiz tartışmalara girdim.

Eğer biraz bu durumlara dikkat edersek güzel futbol konuları olacağını düşünüyor hepinize iyi forumlar diliyorum.

Lütfen bu konu altında tartışmayınız.

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Dostlarım selam,

Kimse tarafsız objektif olmak zorunda değil ama bir yorum yaparken cümlelerine dikkat etmeli.

Herhangi bir takım kazandığında hakem hatalıydı demek yerine neden şike yapıldı diyorsunuz?

Herhangi bir takım transfer yaptığında sakatlanması yüksek yerine neden bir Falcao vakası neden kronik diyorsunuz?

Bir maç konusu açıldığında maçı konuşmak yerine neden biz size 6 attık bizim UEFA kupamız var diyorsunuz?

Ortada saygılı mesafeli bir tartışma var iken bu cümleler insanları geriyor ve kavga zeminini oluşturuyor.

Futbol konularından soğumaya başladım. @kaplanharun ve @5x_d4emon ile bu yüzden gereksiz tartışmalara girdim.

Eğer biraz bu durumlara dikkat edersek güzel futbol konuları olacağını düşünüyor hepinize iyi forumlar diliyorum.

Lütfen bu konu altında tartışmayınız.
Ne kadar haklısın bir bilsen

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Evet haklısın, ismini verdiğin arkadaşların yazdığı mesajlara dikkat etmedim ama diğer üyelerde de saygısızlık çok var. Aşırı gereksiz tartışma çıkartıyorlar. Bence yönetimin Futbol konularında daha sıkı olması lazım.

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
Konudan alakasız ama bu forumda benden başka bir tane Trabzonspor'lu gördüm. Başka Trabzonspor'lu yok mu?

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
"Josef de Souza nam-ı değer Aslan Terbiyecisi" bu cümleyle zaten kötüye götürüyorsun.
Dostum anlasana artık bunu yapmayalım diyorum bende yapmayacağıma söz veriyorum.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Top Bottom