[ismini kız yapsan forumda çoğu erkeği kandırırdın ]Hayırlı Olsun
harbi lahayırlı olsun reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
[ismini kız yapsan forumda çoğu erkeği kandırırdın ]
Hayırlı olsun bende sipariş verdim bekliyorum umarım pişman etmezFare bugun geldi 2side cok güzeller kontrol etmek için acıp baktım elimde tam oturuyor avuc içime toplu geliyor sevindim tek kötü yanı sağ tık istemeden basıyorum durmadan ya parmağıma agır geliyor ya da tus cok hassas.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
el tutusu üstü cok güzel sert pilastik değil yumusak terletmez kolay kolayHayırlı olsun bende sipariş verdim bekliyorum umarım pişman etmez
Hocam eline tam oturdu mu bide elim orta denecek büyüklükte sorun yaratir mı@Nightmare837 @Alper140 alışacağız ozaman yapcak bişi yok 2 ürünede baktım acaba dedim cidden hassasmı üründemi var diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
el tutusu üstü cok güzel sert pilastik değil yumusak terletmez kolay kolay
g aydınlatmasının oldugu yer top şeklinde tusların oraya nazaran biraz büyük kaçmıs sankı fareyi avucluyormussunhissiyatı veriyorHocam eline tam oturdu mu bide elim orta denecek büyüklükte sorun yaratir mı
Hayırlı olsun.Fare bugun geldi 2side cok güzeller kontrol etmek için acıp baktım elimde tam oturuyor avuc içime toplu geliyor sevindim tek kötü yanı sağ tık istemeden basıyorum durmadan ya parmağıma agır geliyor ya da tus cok hassas.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle