Neler Yeni

(G)old gelsin bakalım ??

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
Bi ara yine bu tabancadan vardı bende. Mermisi bitmişti. Cebimde de 50kr-1tl var. 25kr da olabilir. Neyse arkadaşa dedim ''Bunun mermilerinin adı ne?''. O da ''Barut galiba ben öyle biliyorum'' dedi.
Sonra gittim bakkala dedim ki ''Abi barut var mı?'. Yanındaki gençlerde ''Bazuka da var veriyim mi?'' diyip güldüler.
Sonra da ''Hadi git oyununu oyna'' diyip kovmuşlardı. (Utanma duygusu xd)
hjdgdngfkh çok güldüm bazuka

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
wolworoth kayboldu adam video atmıyor ama minecraft evi kanalı eskiden daha çok izleniyordu ve içerikleride güzeldi şimdi hem az izleniyor hemde sıkıcı artık bence eski tayfaları büyüdü izlemiyor yeniler izliyor
Haklısın eski içerikler daha güzeldi Şimdi o kitle düyüdü şuan yine küçük yaş kitlesi var ama o çocuklar şuanda tiktok izliyor veya saçma sapan minecraft videoları izliyor.
Ve eski kitlesi abonelikleri unutmuş olabilir.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Bi ara yine bu tabancadan vardı bende. Mermisi bitmişti. Cebimde de 50kr-1tl var. 25kr da olabilir. Neyse arkadaşa dedim ''Bunun mermilerinin adı ne?''. O da ''Barut galiba ben öyle biliyorum'' dedi.
Sonra gittim bakkala dedim ki ''Abi barut var mı?'. Yanındaki gençlerde ''Bazuka da var veriyim mi?'' diyip güldüler.
Sonra da ''Hadi git oyununu oyna'' diyip kovmuşlardı. (Utanma duygusu xd)
Hahahah :D

whoamii

80+ Silver
Aklıma gelebilecek en old bu geldi. Çok kişi bilmez bunu, metin2 gibi kalmadı silinip gitti var mı hatırlayan? :D
muonline0.990178001605914708.jpg

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
Haklısın eski içerikler daha güzeldi Şimdi o kitle düyüdü şuan yine küçük yaş kitlesi var ama o çocuklar şuanda tiktok izliyor veya saçma sapan minecraft videoları izliyor.
Ve eski kitlesi abonelikleri unutmuş olabilir.
eskiden hem yiyecekler oyuncaklar arkadaş ortamları youtube kitlesi ve youtube içerikleri daha güzeldi çizgi filmler daha güzeldi hayat güzeldi bir neşe vardı

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Babamın verdiği 2.5 TL'ye 3 tanesi 25 kr olmak üzere tüm paramı verirdim. Trabzonspor'lu futbolcular çıktığında çok seviniyodum, Cardozo ve Mehmet Ekici çıkmıştı :D
Alıntıyı görüntüle
Bende bunlardan 2 tane kutu vardı. Bakkaldan alıyordum bakkal vermişti bana bir sürü aldığımdan dolayı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman şunu bilmiyorum demessin
Olm çok güzel bir videoydu bu asdjsjoıasıosasad

.RBO.

80+ Silver
zamanında neredeyse 50 tl mi o kartlara gömmüştüm üf bene zamanlardı ronaldo çıksın diye bakkalı zengin etmiştik 🤭

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
bunu yemek hayalimdi... yiyemedim
herkes eskiden maziden bişey paylaşsın bakalım kim daha (G)old

Alıntıyı görüntüle

şunu hatırlayan var mı hayattımda yediği en güzel makarnadır bu markanadan sonra ne noodle nede başkası yerini tutmadı tutamazda bunda güzel başka makarna yemedim daha yemicemde bazenleri çok canım çekiyor bundan :(

sırf şu tekrar üretilsin diye zengin olsam milyonları mı orta halli olsam binlermi veririm vallaha
Bu makarneks'i market market arayıp bulamamıştım, çok güzel bir şeydi bu. Keşke tekrar üretilse

Annecik

80+ Bronze
1619773819594.png

Bunu suya karıştırıyorduk kokusu leş gibiydi ama güzeldi
annem bir keresinde kekin içine koymuştuo.O2

Top Bottom