Bu Snerji neden sevilmiyor hocam? Kaç gündür görüyorum merak ettim. Ordan sipariş verdim bide.
Bir işleyiş sistemleri var anlatamayız yaşatabiliriz nenem daha hızlı ilerler sitede takılmalar kasmalar satın alırken falan birde ürünü al 10 saniye içinde iade et sana 3-4 güne iade geliBu Snerji neden sevilmiyor hocam? Kaç gündür görüyorum merak ettim. Ordan sipariş verdim bide.
Anladım, iyi bana henüz denk gelmedi böyle bişi. Geçen hafta c.tesi sipariş verdim sadece hala kargo getircek.Bir işleyiş sistemleri var anlatamayız yaşatabiliriz nenem daha hızlı ilerler sitede takılmalar kasmalar satın alırken falan birde ürünü al 10 saniye içinde iade et sana 3-4 güne iade geli
Ama güvenilir sitedir merak etme sadece sistemi yavaş işlerAnladım, iyi bana henüz denk gelmedi böyle bişi. Geçen hafta c.tesi sipariş verdim sadece hala kargo getircek.
Bu Snerji neden sevilmiyor hocam? Kaç gündür görüyorum merak ettim. Ordan sipariş verdim bide.
Aman aman yoğurdu üfleyerek yiyorum artık kalsın teşekkürler ben almayım.
Anladım reis. İyi yapmışın.İade biraz zor oluyor hep iyi yorumda Cok kötü yorumda.
Yine ben birakim dedim.
Güvenilir site biliyorum, sağolasın. Ben olayı merak etmiştim sadece.Ama güvenilir sitedir merak etme sadece sistemi yavaş işler
Yavaş işler ek olarak da sorun yaşadın mı Allah yardımcın olsun.Ama güvenilir sitedir merak etme sadece sistemi yavaş işler