Yardım G.Skill RAM orijinal mi?

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba arkadaşlar,

Hepsiburada üzerinden 2 TANE G.skill marka RAM satın aldım. Ürünün orijinal olup olmadığını kontrol etmek istiyorum.

Bu konuda en güvenilir yöntem nedir? G.Skill RAM'in sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Elimde ürünün kutusu, seri numarası ve faturası var. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Satın aldığım ürün burada:

Merhaba arkadaşlar,

Hepsiburada üzerinden 2 TANE G.skill marka RAM satın aldım. Ürünün orijinal olup olmadığını kontrol etmek istiyorum.

Bu konuda en güvenilir yöntem nedir? G.Skill RAM'in sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Elimde ürünün kutusu, seri numarası ve faturası var. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Satın aldığım ürün burada: https://www.hepsiburada.com/gskill-ripjawsv-siyah-ddr4-3600mhz-cl18-16gb-1x16gb-single-18-22-22-42-1-35v-f4-3600c18s-16gvk-p-HBCV000036J85X?magaza=Hepsiburada&
satıcı hepsiburada orijinaldir muhtemelen

Merhaba arkadaşlar,

Satın aldığım ürün burada: https://www.hepsiburada.com/gskill-ripjawsv-siyah-ddr4-3600mhz-cl18-16gb-1x16gb-single-18-22-22-42-1-35v-f4-3600c18s-16gvk-p-HBCV000036J85X?magaza=Hepsiburada&
link sıkıntıı hoacam

hepsi burada da nın kendisi satıyor sıkıntı yoktur hocam seri numarasını da sorgula içine sinecekse
önceden n11 den aldım sahte çıktı hocam o yüzden çokta emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsi burada da nın kendisi satıyor sıkıntı yoktur hocam seri numarasını da sorgula içine sinecekse
seri numarasını nasıl sorgulayım hocam bir yol gösterir misiniz

Hocam 2×8 3600 alacaksanız Goodram Irdm pro vardı 900-1000 TL civarına onu öneririm f/p
hocam ben aldım zaten orjinal mi onu soruyorum ayrıca ben artık 200 tl 300 tl ucuz diye bilinmedik yerlerden yada bilinmedik mağzalardan ürün almak istemiyorum gerek yok

önceden n11 den aldım sahte çıktı hocam o yüzden çokta emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seri numarasını nasıl sorgulayım hocam bir yol gösterir misiniz
Hangi siteden aldığın değil hangi satıcıdan aldığın önemli. n11den aldığın her şeyi n11 satmıyor veya hepsiburadadan aldığın her şeyi hepsiburada satmıyor onlar sadece aracı

Hangi siteden aldığın değil hangi satıcıdan aldığın önemli. n11den aldığın her şeyi n11 satmıyor veya hepsiburadadan aldığın her şeyi hepsiburada satmıyor onlar sadece aracı
bende biliyorum çok kez sayısız kere alışveriş yaptım ama en çok sahte ürünler n11 de çıkıyor bunu herkes biliyor n11 buna göz yumor

bende biliyorum çok kez sayısız kere alışveriş yaptım ama en çok sahte ürünler n11 de çıkıyor bunu herkes biliyor n11 buna göz yumor
Hocam o zaman CPU Z ile bakabilirsiniz ben de n11den Fsp Hyper Pro almıştım 2300e en başta kutusuz geldi bir şey olmaz dedim 2 hafta kullanmadım sistemi kurana kadar sonra sistemi kurunca farkettim ki yanda Fsp etiketi yoktu iade de almıyorlar 14 gün sonra şuan öyle kullanıyorum

cpu z den nasıl anlarımm hocam

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-07 224734.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-07 224734.webp
    36.2 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067