Vergi çıkar mı acaba?Ben ödeme adamında 2975 TL olarak ödedim sebebi nedir acaba ? Vergi falan çıkarmazlar dimi ?
çıkmaz.Vergi çıkar mı acaba?
Ben de emin olamadım 3170 TL gözüküyor niye 2975 aldı anlayamadım.Vergi çıkar mı acaba?
Bendede 2975 TL üzerinden aldimBen de emin olamadım 3170 TL gözüküyor niye 2975 aldı anlayamadım.
Evet farkettim şimdi dikkatsizliğimizden görmemişimVergi dahil arkadaşlar, hem ilk ekranda hem de sipariş ayrıntılarında gözüküyor.
Sizin anakart modeli ne.
Arkadaşlar ben almayı düşünüyorum 32 ram geçmeyi düşünüyordum. Anakart MAKS. 3200 destekliyor ama bilemedim bence fiyat güzel.
Fikirlerinizi merak ediyorum.
Vergi dahil arkadaşlar.Ben de emin olamadım 3170 TL gözüküyor niye 2975 aldı anlayamadım.
Gigabyte H610M-H benim anakartımSizin anakart modeli ne.
Ben de b450 Gaming plus var emektar. 4200 e kadar destekliyor bizzat test ettim. Elimdeki ramlerle
Voltajı yüksek tutup isinmasindansa 3800 MHz e sabitledim
Anakart Mak 3466 yazıyor normalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vergi dahil arkadaşlar.
Bence denemekten zarar gelmezGigabyte H610M-H benim anakartım
Bilmiyorum bir yandan DDR 5 anakart alma düşüncem var.Bence denemekten zarar gelmez
Şeytana uymaYav ddr5 e geçtik ama eski ddr4 sistemimi satmamıştım daha, şeytan diyor al bunları devam et
Valla ne yalan söyleyeyim bu ramleri görene kadar planım oydu. Sanırım 2-3 sene daha emektar ile yola devam ederimBilmiyorum bir yandan DDR 5 anakart alma düşüncem var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şeytana uyma