Bende var memnunum. Açıkçası bende satıp Trident royal ailesine geçmeyi düşünüyordum ama kim satıyorsa fiyatı baya aşağı çekmiş, sıfırı 7000 civarında olması lazım bunların.Hocalarım ikinci elde bir ram buldum g.skill 7600mhz ram arızası falan yokmuş testlerini yaptıktan sonra alınır mı 4500tl 2x16 kit
bende acaba alsammı diye arada kaldım test videosu isteyip almayı planlıyorum fiyatıda 6000 cl 30 ramden ucuzBende var memnunum. Açıkçası bende satıp Trident royal ailesine geçmeyi düşünüyordum ama kim satıyorsa fiyatı baya aşağı çekmiş, sıfırı 7000 civarında olması lazım bunların.
cl değeri nedir, anakartin ve islemcin destekliyor mu bu mhz degerlerini?Hocalarım ikinci elde bir ram buldum g.skill 7600mhz ram arızası falan yokmuş testlerini yaptıktan sonra alınır mı 4500tl 2x16 kit
Stabil çalışırsa problem yok. Fiyatı baya uygunmuş.Hocalarım ikinci elde bir ram buldum g.skill 7600mhz ram arızası falan yokmuş testlerini yaptıktan sonra alınır mı 4500tl 2x16 kit
CL34 yok sanırım. CL36 var diye biliyorum (Bendeki öyle)anakart destekliyor cl değeri 34 olması lazım işlemcim 9600x