Ou-Sama
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,811
Oto vermicen canım benim. Akşam eve gidince kendi ram'lerimin değerlerine bakıp vereyim sana en azından 6000mhz de kullnırsın.otomatikte elemedim
Oto vermicen canım benim. Akşam eve gidince kendi ram'lerimin değerlerine bakıp vereyim sana en azından 6000mhz de kullnırsın.otomatikte elemedim
çok iyi olur valaha şu an 5200 de çünküOto vermicen canım benim. Akşam eve gidince kendi ram'lerimin değerlerine bakıp vereyim sana en azından 6000mhz de kullnırsın.
BIOS'ta arama kısmına yaz bakalım. O ayar direkt olarak karşına çıkacaktır.%90 kulanıyorum ondan doalyı açmaya çalışıyorum biraz daha rahatlasın diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biosta o ayarı bulamadım ne yaziki
Hocam nasıl çözdün problemiMerhaba, G.Skill Trident Z5 RGB 96 GB (2x48) 6800 MHz CL34 DDR5 RAM modüllerim var ve Asus TUF X670-E Plus WiFi anakartım ile uyum problemi yaşıyorum. RAM’imi 6400 MHz'de çalışacak şekilde ayarladım, ancak anakart açılışta RAM ıoşı yakıyor ve 30 saniye sonra sönüp normal açılıyor. Bu süreçte mavi ekran hatası alıyorum ve otomatik ayarlarsam RAM 5200 MHz'de çalışıyor.
çözemedimHocam nasıl çözdün problemi
5200 de kualnıyorumçözemedim