E yani 5200mhz hem, hem de cl35 çok kötücl35 5200mhz ramdan geçmeye değer mi sizce
tamam bununda cl32 ama mhz yüksek lafım yok tabi deE yani 5200mhz hem, hem de cl35 çok kötü
Youtube'de arma computer kanalında bir mühendis abimiz var. O ram testi paylaşmıştı geçende. Yüksek mhzlerin etkisini %1 denecek kadar az diyordu. Bence boşuna para harcama. Hele işlemcin amd ise.tamam bununda cl32 ama mhz yüksek lafım yok tabi de
bende hep aynı şeyi düşünüyorum 14700kf z790 anakartım varYoutube'de arma computer kanalında bir mühendis abimiz var. O ram testi paylaşmıştı geçende. Yüksek mhzlerin etkisini %1 denecek kadar az diyordu. Bence boşuna para harcama. Hele işlemcin amd ise.
Gecikme oranınız ciddi oranda düşmüş olurtamam bununda cl32 ama mhz yüksek lafım yok tabi de
Teşekkür ederimGüzel RAM
Bu arada doğum günün kutlu olsun
Benim de ramler 6400. 7800e geçecektim. Bunu da Videooyun Batuhan'a sormuştum. Etkisini hissetmezsin ben olsam geçmem dedi. Bende vazgeçtim .bende hep aynı şeyi düşünüyorum 14700kf z790 anakartım var
batuhanın link var mı bende bi sorayımBenim de ramler 6400. 7800e geçecektim. Bunu da Videooyun Batuhan'a sormuştum. Etkisini hissetmezsin ben olsam geçmem dedi. Bende vazgeçtim .
Link belki yasaktır. Twich ve kickte yayın açıyor. Özelden yazayım şimdi yayında.batuhanın link var mı bende bi sorayım
Voltaj verip 6000 e zorlayaın yada clock kısmaya çalışın hocam.cl35 5200mhz ramdan geçmeye değer mi sizce
hocam hiç anlamıyorum o işlerden yaVoltaj verip 6000 e zorlayaın yada clock kısmaya çalışın hocam.