Neler Yeni

G sync free sync farkı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
Bütçe
6500
Merhaba yakın zamanda kasa alacağım nvidia ekran kartı kullanıcam 4070
Veya 4070 ti alıcam nasıl bir monitör almalıyım bir tane var ama emin olamadım
G sync monitör mü almalıyım anlıyamadım bazı monitörler amd için gibi bişey yazıyodu

anlamadığım diğer şey ise 10 15 bin tl ye full hd falan monitörler var ben hikayeli oyunlar falan oynadığım için 2k monitör düşünüyorum bu linkini attığım monitörün hz değeri düşükmüdür sizce 144 değile 165 hz olsa süper olurdu bence

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
gsync freesync özünde aynı teknoloji biri nvidia biri amd için ama genelde freesync monitörler gsync de çalıştırıyor sanırım

Armi3067

80+ Bronze
Neredeyse her G-Sync monitörde Freesync bulunur fakat her Freesync monitörde G-Sync bulunmaz. G-Sync nvidianın tekonlojisi, Freesync ise AMDnin fakat G-Sync çok daha pahalı bir teknoloji ürünü Freesync ise ucuz o yüzden artık günümüzdeki hepsine Freesync var fakat G-Sync yok pahalı ve üst modellerde genellikle G-Sync mevcut ikiside özünde aynı teknoloji, Vsync gibi input lagıi arttırmadan, kırılmaların önünze geçiyor ve aldığın fps ile mönitörün hertzini dinamik olarak değiştiriyor. Olay bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Freesync monitörler bende yanlış hatırlamıyorsam nvidia kartlar ile çalışabiliyordu bir aralar öyle bir durum vardı G-Sync olmasa bile Freesync tekonlojisini nvidia kartın varsa kullanabiliyordun sanki.

Fakat çoğunlukla fps oyunları oynuyorsan Samsung önermem ghosting aşırı fazla samsung markasında online tabanlı fps oynuyorsan.

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Celal Smyrna
Neredeyse her G-Sync monitörde Freesync bulunur fakat her Freesync monitörde G-Sync bulunmaz. G-Sync nvidianın tekonlojisi, Freesync ise AMDnin fakat G-Sync çok daha pahalı bir teknoloji ürünü Freesync ise ucuz o yüzden artık günümüzdeki hepsine Freesync var fakat G-Sync yok pahalı ve üst modellerde genellikle G-Sync mevcut ikiside özünde aynı teknoloji, Vsync gibi input lagıi arttırmadan, kırılmaların önünze geçiyor ve aldığın fps ile mönitörün hertzini dinamik olarak değiştiriyor. Olay bu

Freesync monitörler bende yanlış hatırlamıyorsam nvidia kartlar ile çalışabiliyordu bir aralar öyle bir durum vardı G-Sync olmasa bile Freesync tekonlojisini nvidia kartın varsa kullanabiliyordun sanki.

Fakat çoğunlukla fps oyunları oynuyorsan Samsung önermem ghosting aşırı fazla samsung markasında online tabanlı fps oynuyorsan.
bütçeni 8kya çekersen iyi olur yok çekemiyorum diyosan 7kya da bir öneri yapabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba yakın zamanda kasa alacağım nvidia ekran kartı kullanıcam 4070
Veya 4070 ti alıcam nasıl bir monitör almalıyım bir tane var ama emin olamadım

anlamadığım diğer şey ise 10 15 bin TL ye full hd falan monitörler var ben hikayeli oyunlar falan oynadığım için 2k monitör düşünüyorum bu linkini attığım monitörün hz değeri düşükmüdür sizce 144 değile 165 hz olsa süper olurdu bence

Ben genellikle fps oyunları oynamıyorum daha çok gta 5 cyberpunk falan hikayeli oyunlar o tarz şeyler

Armi3067

80+ Bronze
O zaman o monitör tam senlik kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,958
Üyeler
166,458
Son üye
egecihan07