- Reaksiyon skoru
- 3,440
Sensörü diyelim. Ne özelliği var?Şaka herhalde![]()
Sensörü diyelim. Ne özelliği var?Şaka herhalde![]()
Yazık o daha sensör ne bilmiyor kiSonuç?
Ben söyliyim. Diğer dandik mouse`ların yaptığı şeyi yapmak
Bunu alırım daha iyi
Gecikme süresiSensörü diyelim. Ne özelliği var?
Sen al kanki, millet zaten enayi paracord kabloymuş ptfe skatezmiş 3395 sensörmüş kailh switchmiş falan filanmış uydurma onlar uydurmaSonuç?
Ben söyliyim. Diğer dandik mouse`ların yaptığı şeyi yapmak
Bunu alırım daha iyi
Benim için en düşük Dpi değeri önemli. Uçup kaçan değil.Yazık o daha sensör ne bilmiyor ki
Lan sen şakasın herhalde... Her şey DPİ değil sensörde bir gecikme süresi,hızlanma ve ips değerleri denen bir şey var mouse da...Benim için en düşük Dpi değeri önemli. Uçup kaçan değil.
200 DPİ olması daha iyi nişancı için. sensörünün pek önemi yok
Ingame Sensivity keşfedilmeden önce insanlar. Mouse'da bakılacak son şey DPI değeri. Ki şuan çoğu firma senin gibi sensörü mensörü önemsemeyen insanlar için 20-30K DPI değerine sahip mouse çıkarıp size aldırıyor. Normal bi oyuncu için 1600'den sonrası boş.Benim için en düşük Dpi değeri önemli. Uçup kaçan değil.
200 DPİ olması daha iyi nişancı için. sensörünün pek önemi yok
Gecikme süresi diyorsunda Bilgisayar donup kaldığında mouse neden hareket ediyor bilirmisin?Lan sen şakasın herhalde... Her şey DPİ değil sensörde bir gecikme süresi,hızlanma ve ips değerleri denen bir şey var mouse da...
Buradan bunu mu çıkardın hıasshfhıasfhpı Ve bilgisayar "gerçekten" donduğunda mouse hareket etmiyorGecikme süresi diyorsunda Bilgisayar donup kaldığında mouse neden hareket ediyor bilirmisin?
Mouse işlemci çekirdeğinde çalışır.Buradan bunu mu çıkardın hıasshfhıasfhpı Ve bilgisayar "gerçekten" donduğunda mouse hareket etmiyor
1)50 KURUŞA MOUSE YOKMouse işlemci çekirdeğinde çalışır.
İşletim sistemi Ram`de çalışır.
İşlemci çekirdeğine kadar erişim yetkisi olan bir çevre biriminin gecikme süresi çok feci hızda olur. Dandik bir 50 kuruşluk mouse kullansan bile gecikme süresinin farkını hissedemezsin.
Ne dersen de hahaha emojisi atıp geçicek1)50 KURUŞA MOUSE YOK
2)Mouse gecikme süresini model ve sensör etkiler
3)O dediğin çok üst düzey sensörlerden sonra yaşanan bir durum bir yerden sonra bu farkı hissedemezsin
Aynen sana sensörlerinle mutlu hayat dilerim1)50 KURUŞA MOUSE YOK
2)Mouse gecikme süresini model ve sensör etkiler
3)O dediğin çok üst düzey sensörlerden sonra yaşanan bir durum bir yerden sonra bu farkı hissedemezsin
huhusffhuıssfhuoıhuoıfAynen sana sensörlerinle mutlu hayat dilerim![]()
![]()