🔥İndirim G-Wolves Skoll Mini SK-S Ultra Hafif Oyuncu Mouse 699 TL

Sonuç?
Ben söyliyim. Diğer dandik mouse`ların yaptığı şeyi yapmak 😂

Bunu alırım daha iyi:blobdance:

Yazık o daha sensör ne bilmiyor ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sensörü diyelim. Ne özelliği var?
Gecikme süresi
Yüksek hızlanma ve İPS oranı vs.

Bir mouse da sensöre önem vermeyip neye önem vereceğini düşünüyorsunuz lütfen açıklayın? RGB ye mi?

Benim için en düşük Dpi değeri önemli. Uçup kaçan değil.
200 DPİ olması daha iyi nişancı için. sensörünün pek önemi yok
Lan sen şakasın herhalde... Her şey DPİ değil sensörde bir gecikme süresi,hızlanma ve ips değerleri denen bir şey var mouse da...

Benim için en düşük Dpi değeri önemli. Uçup kaçan değil.
200 DPİ olması daha iyi nişancı için. sensörünün pek önemi yok
Ingame Sensivity keşfedilmeden önce insanlar. Mouse'da bakılacak son şey DPI değeri. Ki şuan çoğu firma senin gibi sensörü mensörü önemsemeyen insanlar için 20-30K DPI değerine sahip mouse çıkarıp size aldırıyor. Normal bi oyuncu için 1600'den sonrası boş.

Lan sen şakasın herhalde... Her şey DPİ değil sensörde bir gecikme süresi,hızlanma ve ips değerleri denen bir şey var mouse da...
Gecikme süresi diyorsunda Bilgisayar donup kaldığında mouse neden hareket ediyor bilirmisin?

Gecikme süresi diyorsunda Bilgisayar donup kaldığında mouse neden hareket ediyor bilirmisin?
Buradan bunu mu çıkardın hıasshfhıasfhpı Ve bilgisayar "gerçekten" donduğunda mouse hareket etmiyor

Buradan bunu mu çıkardın hıasshfhıasfhpı Ve bilgisayar "gerçekten" donduğunda mouse hareket etmiyor
Mouse işlemci çekirdeğinde çalışır.
İşletim sistemi Ram`de çalışır.

İşlemci çekirdeğine kadar erişim yetkisi olan bir çevre biriminin gecikme süresi çok feci hızda olur. Dandik bir 50 kuruşluk mouse kullansan bile gecikme süresinin farkını hissedemezsin.

Mouse işlemci çekirdeğinde çalışır.
İşletim sistemi Ram`de çalışır.

İşlemci çekirdeğine kadar erişim yetkisi olan bir çevre biriminin gecikme süresi çok feci hızda olur. Dandik bir 50 kuruşluk mouse kullansan bile gecikme süresinin farkını hissedemezsin.
1)50 KURUŞA MOUSE YOK
2)Mouse gecikme süresini model ve sensör etkiler
3)O dediğin çok üst düzey sensörlerden sonra yaşanan bir durum bir yerden sonra bu farkı hissedemezsin

1)50 KURUŞA MOUSE YOK
3)O dediğin çok üst düzey sensörlerden sonra yaşanan bir durum bir yerden sonra bu farkı hissedemezsin
Ne dersen de hahaha emojisi atıp geçicek :D Geçenlerde de 3200MHz ramlerin aslında 1600Mhzde çalıştığını, firmaların bizi kandırdığını söylüyordu 5 sayfa boyunca anlatamadık.

1)50 KURUŞA MOUSE YOK
Aynen sana sensörlerinle mutlu hayat dilerim 😁 :blobdance:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,098
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri