Sensei123
80+ Bronze
Haklısınız hocam katar pro vs varken alınmazSensörleri kötü, o Fiyata onlardan çok daha iyi sensör sahip Mouselar var hatta daha ucuza bile bulunabiliyor.
Haklısınız hocam katar pro vs varken alınmazSensörleri kötü, o Fiyata onlardan çok daha iyi sensör sahip Mouselar var hatta daha ucuza bile bulunabiliyor.
Hepsiburadan Corsair m55 rgb pro veya hp omen reactorü alternatif olarak yazabilirsinizEvet beyler, Steelseries Rival 110 mouse'um 2 yılın ardından bozuldu. Çift tıklamaya falan başladı. Masaüstünde birşeyi sürükleyemiyorum öyle açıklayayım. Sadede gelirsek 150-250 arasında bir mouse bakıyorum. Genelde FPS oyunlar oynuyorum ve edit yapıyorum. Bilgisayarı sık kullandığım için ergonomik olması önemli. Sağ el kullanıcısıyım. RGB olması çok da önemli değil ama bu fiyat bandında olsa daha iyi. Önerilerinizi bekliyorum.
Şu alınır mı mesela?
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Siyah RGB Kablolu 8000 DPI Fiyatı - Trendyol
logitech G G102 Lightsync Rgb Aydınlatmalı 8.000 Dpı Kablolu Siyah Oyuncu Mouse - 910-005823 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
biraz eskidi bence. hp omen 600, Corsair katar pro wireless veya Corsair m55 rgb pro bakabilirsinizEvet beyler, Steelseries Rival 110 mouse'um 2 yılın ardından bozuldu. Çift tıklamaya falan başladı. Masaüstünde birşeyi sürükleyemiyorum öyle açıklayayım. Sadede gelirsek 150-250 arasında bir mouse bakıyorum. Genelde FPS oyunlar oynuyorum ve edit yapıyorum. Bilgisayarı sık kullandığım için ergonomik olması önemli. Sağ el kullanıcısıyım. RGB olması çok da önemli değil ama bu fiyat bandında olsa daha iyi. Önerilerinizi bekliyorum.
Şu alınır mı mesela?
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Siyah RGB Kablolu 8000 DPI Fiyatı - Trendyol
logitech G G102 Lightsync Rgb Aydınlatmalı 8.000 Dpı Kablolu Siyah Oyuncu Mouse - 910-005823 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kuzenim ve arkadaşlarım da kullanıyor ?sen sorun yaşamadın diye başkaları yaşamıyacak diye bir şey yok
SteelSeries ortaklığı ile yapıyor.mouse yapan bir marka değiller ve daha iyileri var
Kanka, yeni üretimler sıkıntılı. Bende de var G203 Progidy korkudan önermiyorum.kuzenim ve arkadaşlarım da kullanıyor ?
zaten onlar da yeni üretimden aldı ben eski kullanıcıyım :dKanka, yeni üretimler sıkıntılı. Bende de var G203 Progidy korkudan önermiyorum.
Zaten bunlar yerine Lightsync serisi çıktı fakat yine de sensörleri kötü, o fiyata daha iyileri var.
Ben geçen sene yazın aldım, mis gibi mouse yanında da G213 Progidy varzaten onlar da yeni üretimden aldı ben eski kullanıcıyım :d
aynen öyle benimde g213 progidy aldım kulaklık ta aldım ben g 231 miss gibiBen geçen sene yazın aldım, mis gibi mouse yanında da G213 Progidy var
Pişman etmez ama çok küçük.Katar Pro aldım bu sabah. Umarım pişman etmez.
Kaça aldın ? ben 150 TL ye aldım 25 nisanda Amazon dan sipariş vermiştimKatar Pro aldım bu sabah. Umarım pişman etmez.