aynılarSelamlar dostlar artık bu soru aklımı kazıyor benim için yok fiyatmış yok ışıkmış ilgilenmiyorum benim için PERFOMANS önemli Ve g203 Lazer diyorlar artık beni bir güzel aydınlatırsanız sevinirim.
8000 dpi kullanırsan mouse uçar canım kardeşim kullanmayacağın şey için ne gerek varg102 8000 dpi g203 dpi 10.000 yalnız
E aynı deme o zaman aynı deme.8000 dpi kullanırsan mouse uçar canım kardeşim kullanmayacağın şey için ne gerek var
bende aynılar diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam g203 amerika asya pazarı g102 avrupa pazarı için papıldıg102 8000 dpi g203 dpi 10.000 yalnız
belki 8k ekranda kullanacaklar niye öyle diyorsun8000 dpi kullanırsan mouse uçar canım kardeşim kullanmayacağın şey için ne gerek var
aynı canım kardeşim aynı yalandan konuşmayın hayatında 10000 dpi kullanan insan gördünmü herkes 200 2000 arası kullanır biri amerika biri asaya için çıkmışE aynı deme o zaman aynı deme.
asyaaynı canım kardeşim aynı yalandan konuşmayın hayatında 10000 dpi kullanan insan gördünmü herkes 200 2000 arası kullanır biri amerika biri asaya için çıkmış
Aynı değil.aynı canım kardeşim aynı yalandan konuşmayın hayatında 10000 dpi kullanan insan gördünmü herkes 200 2000 arası kullanır biri amerika biri asaya için çıkmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
asya
peki lazer farkı yok bile dpi diyorsunuzAynı değil.
aynılar sadece fiyatları farklıpeki ya g203 lazer mi ?
peki ya g203 lazermi kardeş
al bunupeki lazer farkı yok bile dpi diyorsunuz
aynılar sadece fiyatları farklı
Aynılar. Biri asya pazarındaki ismi.E aynı deme o zaman aynı deme.