Dostum G102 de çok küçükBu çok ufak ellerime sığmaz arkadaşımda varviper mini de çok ufak geldi bana iade ettim.
Daha önce kullandım kaç sene oldu hatırlamıyorum minecraft da makro yapmak için almıştımG300S deneyin, g102'yi beğendiyseniz g300s'i acayip seversiniz bence.
Onun da elime ufak geldiğini söyledimDostum G102 de çok küçük
HP Omen Reactor Optical 16000 DPI Oyuncu Mouse 7ZF19AA Fiyatı
HP Omen Reactor Optical 16000 DPI Oyuncu Mouse 7ZF19AA en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Reactor düşünebilirsiniz.Daha önce kullandım kaç sene oldu hatırlamıyorum minecraft da makro yapmak için almıştımtekrar alacağımı sanmam arkadaşın attığı asus model hoşuma gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun da elime ufak geldiğini söyledimminik kalıyor ama kullanıyoz bi şekilde.
Orasını bilemem dostum.İncehesap kadar abartan yok knk![]()
Valla zamanında forumda görmüştüm önermişlerdi tipini falan da beğendim omen e kanım kaynamadı gladiusu aldım ben de sensörü hakkında inanın şimdi bilgim oluyor.PMW3360 sensöre sahip. Omen 400 modelininde bu sensöre sahip olduğunu unutmamakta fayda var![]()
Razer Deathadder V2 Mini veya HP Omen Reactor öneririm.Orasını bilemem dostum.
Valla zamanında forumda görmüştüm önermişlerdi tipini falan da beğendim omen e kanım kaynamadı gladiusu aldım ben de sensörü hakkında inanın şimdi bilgim oluyor.
Rog Qualitesi Knk (!)Demek 150 lira fereye 150 lira da markaya veriyorsun![]()
Yinede güzel mouseOrasını bilemem dostum.
Valla zamanında forumda görmüştüm önermişlerdi tipini falan da beğendim omen e kanım kaynamadı gladiusu aldım ben de sensörü hakkında inanın şimdi bilgim oluyor.
Demek 150 lira fereye 150 lira da markaya veriyorsun![]()
Tamam beyler ne yapayım aldık bir kere iade mi edeyimRog Qualitesi Knk (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yinede güzel mouse
İade et demedim ki. Güzel mouse dedim.Tamam beyler ne yapayım aldık bir kere iade mi edeyim![]()
Yok bruh roq kalitesi yazmışsın ya ona dedim kimse iade et demedi zaten yorumlar o yönde geldi onu kastettim iade mi etsem bu kadar yoruma ithafen.İade et demedim ki. Güzel mouse dedim.
Merhaba uzun süredir g102 kullanıyorum ama son zamanlarda saçma sapan bir anda yukarı veya sağa sola flick atma durumları oldu, operatör kullanırken örneğin hızlı bir haraket yaptığımda sapıtmaya başladı yeni bir mouse ihtiyacı doğdu gibi hissediyorum.
Bütçem 300 TL Kadar var duruma göre artabilir hani bunu kesin al dediğiniz bir model varsa, ayrıca g102 elime ufak geliyor sıkıntı çekmedim ama bi tık daha büyük olsa rahat ederim sağolun.