g203 mouse mu alayım yoksa rival 3 mü

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
Başlıktada gördüğünüz üzere logitech g203 mouse mi alayım yoksa 150 tl daha verip rival 3 mü alayım ?

Rival 3 güzel mouse bimde 220tl ye aldım 😎

Katar pronun sensörleri g203'e göre daha iyi diye biliyorum tercih edebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rival 3 güzel mouse bimde 220tl ye aldım 😎
Nasıl başardın.

aslında 150 tl ye mousepad de alabilirim ama rival 3 de daha güzelmiş gibi geliyor

Nasıl başardın.
Bordo bereli gibi davranarak (!)

Rival 3

Rival 3 ü g203 ün yerine tercih ederim
Ancak g203 un fiyati 160 tl lere alinabildigi icin daha uygun ve cok da kaliteli bir mouse olduğundan tercih edilir

Rival 3 kullanıyorum memnunum.

340 TL vermezdim.

Nasıl başardın.
Okadar kalabalık bir sempteki ve şehirin oturma sayısı fazla olan bir sempteki bimden aldım nasıl aldım bende bilmiyorum babam da başka bimden alıcaktı babam taa beni 10:05 geçe aradı burda bitmiş almışlar dedi bende evdedim ümitsiz bir şekilde koşarak bizim ordaki bime gittim koşarak gitmem 5dk filan sürdü içeri kalabalıktı ben okadar nefes nefese kaldımki görevliye sorcam fakat konuşamıyorum nefes almadan sonra tam sorcak iken rafta gördüm ve direk aldım mouseyi kasaya gittim sıraya girdim ve önümde 2-3 kişi mi ne vardı en önde 2 tane birlikte olan 2kız steelseries artics 1 i almıştı ve bir kaç alışveriş yapmışlar poşede koyuyorlardı bende anlamadım halbuki kalabalık bir semp dağ başındaki bir bimde değil.

Rival 3 kullanıyorum memnunum.
Bimden mi kaptın :)

Okadar kalabalık bir sempteki ve şehirin oturma sayısı fazla olan bir sempteki bimden aldım nasıl aldım bende bilmiyorum babam da başka bimden alıcaktı babam taa beni 10:05 geçe aradı burda bitmiş almışlar dedi bende evdedim ümitsiz bir şekilde koşarak bizim ordaki bime gittim koşarak gitmem 5dk filan sürdü içeri kalabalıktı ben okadar nefes nefese kaldımki görevliye sorcam fakat konuşamıyorum nefes almadan sonra tam sorcak iken rafta gördüm ve direk aldım mouseyi kasaya gittim sıraya girdim ve önümde 2-3 kişi mi ne vardı en önde 2 tane birlikte olan 2kız steelseries artics 1 i almıştı ve bir kaç alışveriş yapmışlar poşede koyuyorlardı bende anlamadım halbuki kalabalık bir semp dağ başındaki bir bimde değil.

Bimden mi kaptın :)
Ben gidicektim üşendim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,408
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60