Çözüldü✓ 800-1000 tl mouse önerisi

yok 1400 tl lik alıcaksam x1 alırım donanımı aynı ama en azından kaplaması var bende a9 plus almayı planlıyorum onun bataryası 800 mah diğerleri 500 mah
hocam en iyisi x1 se yapıştırayım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır hocam inşallah ben de alacağım önerileriniz için teşekkür ediyorum

hocam en iyisi x1 se yapıştırayım ben

tamamdır hocam inşallah ben de alacağım önerileriniz için teşekkür ediyorum
yapıştır geç güle güle kullan

Bloodylerden bakabilirsiniz A4Tech in gaming markası ofis faresinde bile harika deneyim sunuyor bu marka 4-5 sene beni götürdü

Bloodylerden bakabilirsiniz A4Tech in gaming markası ofis faresinde bile harika deneyim sunuyor bu marka 4-5 sene beni götürdü
Çok iyi mouse görünüş olarak ama ne incelemesi ne de çok fazla yorumu var. Çok sallamıyorlar bu markayı TR de. Eskiler iyi bilir..

bloddy markasıda steelseries gibi eskide kaldı ve teknolojiyi yakalayamdı evet sağlam mouse lardır ama şu devirde alınmaz

Wraith de iyzico 500tl cashback var

Aileden birinin telefon numarasını kullanabilirsiniz
hocam normalde uğraşabilirim ama ekipman almayacağım daha uzun bir süre o cashback parasını da çekemeyince öylece duracak

ayrıca bu cashbackden gelen para her alışverişte geçerli mi

iyzico ile ödeme alan çok az yer var diye hatırlıyorum çünkü

hocam normalde uğraşabilirim ama ekipman almayacağım daha uzun bir süre o cashback parasını da çekemeyince öylece duracak

ayrıca bu cashbackden gelen para her alışverişte geçerli mi

iyzico ile ödeme alan çok az yer var diye hatırlıyorum çünkü
Sanal kart açıp banka kartı gibi kullanıyorsun her yerde geçerli

Geri