200 civarı fazla yükselmese yeterHiçbirini almamalısın.
G102 ve G203 Lightsync modellerde mercury sensör kullanılmıyor
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...www.technopat.net
Bütçen nedir?
200 civarı fazla yükselmese yeter
Almayın. 200 tl'ye PMW3325 sensörlü mouse alınmaz.MSI clutch gm11 kullanıyorum alabilirsiniz
aynısı var aşırı iyi fps oyunlarında gerçekten tam bir f/pBu Mouse ve mouse pad fiyat teklifi iyi mi ve ayrıca Logitech g203 ve g102 tamamen aynılar hangisini almalıyım
F/P falan değil.aynısı var aşırı iyi fps oyunlarında gerçekten tam bir f/p
ben kullanıyorum gayet memnunum en azından 100 tl idiF/P falan değil.
G102 ve G203 Lightsync modellerde mercury sensör kullanılmıyor
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...www.technopat.net
Memnun olabilirsin, zaten memnun kalmazsınız diyen yok. Sadece sensörü fiyatına göre kötü. 100 tl'ye F/P olabilir ancak 200 tl'ye değil.ben kullanıyorum gayet memnunum en azından 100 TL idi
Hayır değil. Neden olmadığını 400 DPI 0,6 sensde oynayan bir VALORANT oyuncusuna sorabilirsiniz.aynısı var aşırı iyi fps oyunlarında gerçekten tam bir f/p
Hocam alın bence bende kullanıyorum. Sensör olayınada kafa takmayın aylardır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim. Ve ikiside aynı mouse sadece farklı pazarlarda 203 veya 102 diye kullanılıyorBu Mouse ve mouse pad fiyat teklifi iyi mi ve ayrıca Logitech g203 ve g102 tamamen aynılar hangisini almalıyım