G213 Alınır mı, Nasıldır

Eresbos

80+
Reaksiyon skoru
46
Ben bilmediğim marka ve garantide sıkıtı yaşayacağıma Logitech kalitesiyle, ergonomosiyle ve garantisiyle onu almak daha mantıklı geldi. Bütçe 450 TL ve G213 tam istediğim gibi. Seste baş şişirmez ama azıcık olasa da sesi var. 2-3 yıl rahatlıkla kullanacağımı düşünüyorum tek sıkıntı Full RGB değil onun yerine Cynosa Lite alınır mı? O belki Full RGB'dir ama onda bilek desteği yok ve CS ye özel aydınlatma olabiliyor mu sadece wasd aydınlatabiliyor muyuz ve Ekim'de alıcam efsane Cumayı beklemeli miyim,2-3 yıl rahat kullanabilir miyim
Cevaplarsanız Sevinirim.

350tl gamepower ogre rgb 399tl monster pusat k3 pro

Güzel klavye membran olarak en iyi klavyelerden. Ama membran olarak bulabiliyorsanız Cosair K55 bakmanızı öneririm. Ya da mekanik olması sorun değilse red switch mekanik almanızı öneririm. Markalar çok kaliteli olmasa da bazı ürünler cidden kaliteli oluyor.

Kaliteli membran ve Logitech ve istediğim oyuna göre aydınlatma olabiliyorsa alınır ve kaliteli membran bu fiyatlardaki mekaniklerden daha iyi ve bilek desteği Multi medya tuşları var monster klavye iyi gibi ama blue switch
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel klavye membran olarak en iyi klavyelerden. Ama membran olarak bulabiliyorsanız Cosair K55 bakmanızı öneririm. Ya da mekanik olması sorun değilse red switch mekanik almanızı öneririm. Markalar çok kaliteli olmasa da bazı ürünler cidden kaliteli oluyor.
Başka öneriniz var mı ve soruya cevap verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Kaliteli membran ve Logitech ve istediğim oyuna göre aydınlatma olabiliyorsa alınır ve kaliteli membran bu fiyatlardaki mekaniklerden daha iyi ve bilek desteği Multi medya tuşları var monster klavye iyi gibi ama blue switch
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka öneriniz var mı ve soruya cevap verirseniz sevinirim
Corsair K55 klavyeyi soruyorsanız RGB bölgesel yani klavye 3'e ayrılıyor ve o şekilde renk atayabiliyorsunuz. Uygulama da yok sadece klavye üzerinden ayarlayabiliyorsunuz diye biliyorum.

güzel de şuan pahalı ben kullanıyorum memnunum

G213 alma, bu yazıyı G213 ile yazmaya çalışıyorum space ve sol CTRL tuşu sıkıntılı abanmadıkça çalışmıyor, keşke cynosa lite alsaydım.

Geri