G24F-2 GSync Var Mı?

semre57

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
Dostlar selam, bu monitörü almayı düşünüyorum. Ekran kartım 3060 Nvidia. GSync olan bir monitör almak işime gelecek. Fakat GSync teknolojisinin fiziksel bir teknoloji olduğunu biliyorum. Yani monitörde dahili bir çip olması gerekiyor. Freesync ise yazılımsal destekliyor AMD kartlarını.

DP port ile bu monitörde GSync kullanılabildiği yazılmış forumlarda. Peki dahili olarak bu çip monitörde mevcut mu? Veya yazılımsal GSync falan mı var? Nasıl oluyor durum, aydınlatırsanız sevinirim.

bildiğim kadarıyla g sync olmasa bile free sync de aynısı deniyor. ve nvidia ekran kartları içinde kullanılıyor deniyor.

bildiğim kadarıyla g sync olmasa bile free sync de aynısı deniyor. ve nvidia ekran kartları içinde kullanılıyor deniyor.
Eğer durum böyleyse monitörde GSync yok, freesync var. Ben ekran kartımı freesync ile uyumlu hale getiriyorum demek oluyor. Ama freesync'ın AMD dışında çalışmadığını söylüyorlar. Tezat oluyor boyle olunca.

Eğer durum böyleyse monitörde GSync yok, freesync var. Ben ekran kartımı freesync ile uyumlu hale getiriyorum demek oluyor. Ama freesync'ın AMD dışında çalışmadığını söylüyorlar. Tezat oluyor boyle olunca.
valla bilmiyorum free snyc premium varsa eğer nvidia ile oluyor diye duymuştum bi araştır

"FreeSync Premium works over both DisplayPort and HDMI for AMD GPUs, and while the monitor lacks official ‘G-SYNC Compatible’ certification by NVIDIA, VRR works without issues with supported GeForce cards over DisplayPort."

Böyle bir şey yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,383
Üyeler
186,734
Son üye
Barbarossa34
Geri