- En İyi Cevap
- 99
Dahası
Vitesini bir dahaki ay kesin alabilirim dersen G29 alınabilir. Garantili olması iyi bir şey sonuçta, ayrıca popülerliği daha yüksek olduğu için satışı da G27'ye göre daha kolay olur. Hem de söylediğin gibi daha yeni olduğu için sorun çıkartma şansı daha az.anladım demek istediğinizi.
ben şimdi g27mi alsam yoksa daha 1yıl garantili vitezsiz g29 mu onda karar veremedim g27 nin ne kadar süredir kullanıldığını bilmiyorum ama g29 da kutu fatura garanti var.
bide attığınız vites için yalovaya yolumun düşeceğini hiç zannetmiyorum çok uzak kalıyor.
ben şimdi g27 alsam ne kadar süredir kullanıldığını bilmeden sıkıntı çıkarırmı bana
g29 alsam garantisi var + yönü o oluyo zaten tek eksisi vites yok belki g29 alırsam önmüzdeki aya vitesini alabilme şansım var yani lşafı sürekli tekrarlar gibi olduda sonuçta süreklialdığım bişey değil pişman olmak istemez kimse
Ben olsam 6700'e vitesli G27 alırdım. Bu tamamen benim tercihim, yukarıda yazdıklarımdan bağımsız olarak konuşuyorum. Garantili ve eski olması benim için önemli değil. Aslında önemli tabi ancak aradaki bu kadarlık fiyat farkına bence değmez. Logitech ürünleri zaten çok kaliteli olduğu için çok korkmuyorum bozulmasından, tabi bozulabilir mi bozulabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O vitesi örnek olarak attım.