Neler Yeni

G25 Direksiyon Seti Nasıldır?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,033
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
anladım demek istediğinizi.
ben şimdi g27mi alsam yoksa daha 1yıl garantili vitezsiz g29 mu onda karar veremedim g27 nin ne kadar süredir kullanıldığını bilmiyorum ama g29 da kutu fatura garanti var.
bide attığınız vites için yalovaya yolumun düşeceğini hiç zannetmiyorum çok uzak kalıyor.
ben şimdi g27 alsam ne kadar süredir kullanıldığını bilmeden sıkıntı çıkarırmı bana
g29 alsam garantisi var + yönü o oluyo zaten tek eksisi vites yok belki g29 alırsam önmüzdeki aya vitesini alabilme şansım var yani lşafı sürekli tekrarlar gibi olduda sonuçta süreklialdığım bişey değil pişman olmak istemez kimse
Vitesini bir dahaki ay kesin alabilirim dersen G29 alınabilir. Garantili olması iyi bir şey sonuçta, ayrıca popülerliği daha yüksek olduğu için satışı da G27'ye göre daha kolay olur. Hem de söylediğin gibi daha yeni olduğu için sorun çıkartma şansı daha az.

Ben olsam 6700'e vitesli G27 alırdım. Bu tamamen benim tercihim, yukarıda yazdıklarımdan bağımsız olarak konuşuyorum. Garantili ve eski olması benim için önemli değil. Aslında önemli tabi ancak aradaki bu kadarlık fiyat farkına bence değmez. Logitech ürünleri zaten çok kaliteli olduğu için çok korkmuyorum bozulmasından, tabi bozulabilir mi bozulabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O vitesi örnek olarak attım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan Yiğit
Vitesini bir dahaki ay kesin alabilirim dersen G29 alınabilir. Garantili olması iyi bir şey sonuçta, ayrıca popülerliği daha yüksek olduğu için satışı da G27'ye göre daha kolay olur. Hem de söylediğin gibi daha yeni olduğu için sorun çıkartma şansı daha az.

Ben olsam 6700'e vitesli G27 alırdım. Bu tamamen benim tercihim, yukarıda yazdıklarımdan bağımsız olarak konuşuyorum. Garantili ve eski olması benim için önemli değil. Aslında önemli tabi ancak aradaki bu kadarlık fiyat farkına bence değmez. Logitech ürünleri zaten çok kaliteli olduğu için çok korkmuyorum bozulmasından, tabi bozulabilir mi bozulabilir.

adamla pazarlık yapacam bide konyadan izmire gideceğim için g27 fiatına indirmeye çalışacağım ona göre pazarlık yapacam eğer kabul ederse 6700 e g29 alıyım diyom
eğer direksiyon seti sıkar fln diyolar çok fazla kişi çevremdede aynı bu durum 1 ay fln vites olmadan kullanırım eğer sıkılmazsam vites alırım sıkılacağımı pek zannetmiyorum zaten ama olduki sıkıldım dersek satarım vites almadan

böyle bi sistem daha var adam 8.5k olur demiş vitesle beraber ama garanti yok
en mantıklısı garantili g29 gibi duruyo şimdilik

Son düzenleme:

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,033
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
adamla pazarlık yapacam bide konyadan izmire gideceğim için g27 fiatına indirmeye çalışacağım ona göre pazarlık yapacam eğer kabul ederse 6700 e g29 alıyım diyom
eğer direksiyon seti sıkar fln diyolar çok fazla kişi çevremdede aynı bu durum 1 ay fln vites olmadan kullanırım eğer sıkılmazsam vites alırım sıkılacağımı pek zannetmiyorum zaten ama olduki sıkıldım dersek satarım vites almadan
O şekilde de yapabilirsin senin tercihin. Sıkılma işi kişiden kişiye göre değişiyor. Direksiyon seti piyasası çok hareketli o yüzden sıkılmaktan çok korkma her türlü satıyorsun zaten. Hatta kârına bile satabilirsin ben öyle çok kâr ettim ucuza bulup.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan Yiğit
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,968
Üyeler