RamazanYiğit4
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Ramazan Yiğit
- Konu Sahibi Konu Sahibi
link e baktım ama satılmış heralde sorularda gördümG25 tavsiye etmem çok sesli çalışıyor. G27 almak daha mantıklı olur, hissiyat bakımından G29'dan pek farkı yok denilebilir. Farklı bir ilden alabilsen 5500 civarına bu işi halledebilirdin ancak sadece Konya+İzmir'e sıkışınca fiyat biraz artıyor.
Bu alınabilir:
G27'yi bir süre kullandım, deneyimlerimi anlatayım. Pedal olarak gerçekten üst seviye denilebilir. Çoğu profesyonel e-racing oyuncusu Thrustmaster T300'ün pedal seti olan T3PA'dan bile daha iyi olduğunu söylüyor. Vites olarak da kaliteli diyebiliriz, ben bir sorun yaşamadım. Direksiyon hissiyatı olarak ise başlangıç için güzel diyebiliriz. T300 de kullandım, G27 T300'ün yanında oyuncak gibi kalıyor diyebilirim. Tabi ki bu işler bütçe meselesi, T300 dediğimiz direksiyon bütçeni inanılmaz derecede aşıyor. Sadece hissiyat olarak bundan daha iyileri olduğunu bil ve gerçek araba direksiyonu gibi bir hissiyat bekleme diye söylemek istedim. Özetlemek gerekirse fiyatına oranla oldukça güzel bir direksiyon seti, tavsiye ederim.
bide dediğiniz gibi g27 almaya karar verdim ama işte izmir konya olunca biraz sıkıntı oluyo şehir dışına çıkma ihtimalim olmadığından
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide benim attığım linkteki adamla 6.7k ya anlaştık önümüzdeki hafta bi aksilik çıkmazsa test etmeye gideceğim şurasına bak burasına bak diyebileceğiniz yerler var mıdır acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi sorununu fln mı yakalayanlar oldu acaba neden satamadı sonuçta hep derler ucuz etin yahnisi yenmez diyesatamadı kanka aylardır 5 binden çıkardı fiyatı takip ediyorum bu ilanı
Son düzenleme: