Neler Yeni

Çözüldü✓ G27 mi G29 mu TMX Pro mu?

borann20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Boran Hamarat
Bütçe
6200
2.El direksiyon bakıyorum g27,g29 ve Thrustmaster TMX Pro arasında kaldım. Baya bir süre satmayı düşünmüyorum zorlamadan ets2 ve asetto gibi oyunlarda kullanacağım ve az sorun çıkaran bir direksiyon istiyorum hangisini tercih etmeliyim? Gönlüm Thrustmaster'dan yana daha sağlam gibi geliyor bana bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,088
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
G27 veya G29'un yanında H-vites de olacaksa ikisinden birini almak daha iyi olacaktır. Vites yoksa veya vitesi önemsemiyorsan TMX Pro'nun direksiyon hissiyatı bence daha iyi.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Emre Şanda
G29'u yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım. Tamamen ETS2'de kullanıyorum. Forza 5'de var ama yüklü bile değil. Bir ara kısa bir süre denedim Forza'da ama sanırım G29 ile tam uyumlu değil. Driver üzerinden ayar yapmak gerekiyordu çünkü. ETS2'yi uzun saatler oynadım. Kayda değer bir sorun yaşamadım. Hala ilk günkü halinde. Game Stand Pro'dan stand da aldım. Tavsiye ediyorum.

borann20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Boran Hamarat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G27 veya G29'un yanında H-vites de olacaksa ikisinden birini almak daha iyi olacaktır. Vites yoksa veya vitesi önemsemiyorsan TMX Pro'nun direksiyon hissiyatı bence daha iyi.
H vitesi Logitech almayı düşünüyorum aparatı ile ayrı şekilde bağlayacağım Thrustmaster direksiyonun yanında. Hangisi daha dayanıklıdır peki sorun çıkarma problemleri oluyor mu bu saydığım modellerin garantisi olmayacak çünkü büyük ihtimalle.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
2.El direksiyon bakıyorum g27,g29 ve Thrustmaster TMX Pro arasında kaldım. Baya bir süre satmayı düşünmüyorum zorlamadan ets2 ve asetto gibi oyunlarda kullanacağım ve az sorun çıkaran bir direksiyon istiyorum hangisini tercih etmeliyim? Gönlüm Thrustmaster'dan yana daha sağlam gibi geliyor bana bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
Tmx pro t150 pro t300 pro almanı (ŞİDDETLİ) tavsiye ediyorum

borann20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Boran Hamarat
G29'u yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım. Tamamen ETS2'de kullanıyorum. Forza 5'de var ama yüklü bile değil. Bir ara kısa bir süre denedim Forza'da ama sanırım G29 ile tam uyumlu değil. Driver üzerinden ayar yapmak gerekiyordu çünkü. ETS2'yi uzun saatler oynadım. Kayda değer bir sorun yaşamadım. Hala ilk günkü halinde. Game Stand Pro'dan stand da aldım. Tavsiye ediyorum.
Teşekkürler stand çok düşünmüyorum masam baya uygun duruyor belki ileriki zamanlar için.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)

borann20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Boran Hamarat
Tmx pro t150 pro t300 pro almanı (ŞİDDETLİ) tavsiye ediyorum
T300 Pro'ya bütçem yetse düşünmemde sadece hobi için o kadar para veremem TMX Pro buldum yakında uygun fiyata 2.El memnun eder diye umuyorum gidip deneyeceğim sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vites ve el freni sarı siteden el yapımı olanlardan al hem ucuz hem güzel tavsiye ederim
Logitech Shifter yerine tercih edilebilir mi peki

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
T300 Pro'ya bütçem yetse düşünmemde sadece hobi için o kadar para veremem TMX Pro buldum yakında uygun fiyata 2.El memnun eder diye umuyorum gidip deneyeceğim sanırım.
Kayışlı sistem aşşırı derecede fark ettiriyor bana bu yüzden thrustmaster almanı tavsiye ederim

Logitech Shifter yerine tercih edilebilir mi peki
Hocam tmx pro da Logitech vitesi çalışmadığı için evet hem güzel hem de ucuz oluyorlar

Bi de el yapımı viteslerin geçiş hissini çok seviyorum YouTube tan bakabilirisin el yapımı usb vites yaz

borann20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Boran Hamarat
Kayışlı sistem aşşırı derecede fark ettiriyor bana bu yüzden thrustmaster almanı tavsiye ederim

Hocam tmx pro da Logitech vitesi çalışmadığı için evet hem güzel hem de ucuz oluyorlar
Hocam anlıyor gibisiniz direksiyon işinden. Almayı düşündüğüm TMX ilanını size atsam fikir verebilir misiniz çok kısa. Siteye direkt atabiliyor muyum bilmiyorum.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom