Neler Yeni

14 Pro Max mi yoksa 15 Pro mu?

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
berkay
Peki soruyu "56k gibi bir bütçe için öneriniz ne olurdu?" diye değiştirirsem yine de 14 Pro Max mi derdiniz? Ayrıca YD konusuna bakışınız nedir acaba?

Kısaca neden böyle düşündüğünüzü söyleyebilir misiniz?
Açıkçası uzun zaman boyunca iphone cihazlar alıp satmış ve kullanmış biri olarak , söylediğiniz bütçeye 14 Pro Max öneririm . özellikle derin mor rengini alırsanız , satmanızda da kolaylık sağlayacaktır. Ve s24 Ultra da oldukça başarılı bir telefon. Aksiyon modu , apple modellerinden daha başarılı ve kamerası da oldukça iyi diyebilirim . Ekran kalitesi de gerçekten güzel. Fakata yine de tercih burada size kalıyor .

şahin doğan

80+ Platinum
15 Pro pil hariç her yönden daha başarılı. Kameralar aynı olsa bile detaylarda ve HDR tarafında 15 Pro yeni nesil HDR ile daha iyi.
Performansta da daha iyi ama oyun oynamayacaksan bu farklar şu an hissedilmez.
AI şu an için TR'de doğru düzgün kullanılmasa bile muhtemelen 2025 sonu 2026 başı gibi Türkçe içinde oturur diye düşünüyorum.
2 GB Ram uzun süreli kullanımda farkını gösterir.
1 Sene yeni olmasından dolayı tahminimce Min 1, bana göre 2 sene daha fazla güncelleme alır 2 GB Ram avantajından dolayı.

Ben de şu an aktif olarak 15 Pro kullanıyorum çok memnunum. Sorun varsa sorabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Fikri Erdem Akpunar
Steam
mısgalı
Discord
mısgalı#9472
15 pro en az 1 güncelleme garanti + type c

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ömer Faruk Baltacı
15 Pro pil hariç her yönden daha başarılı. Kameralar aynı olsa bile detaylarda ve HDR tarafında 15 Pro yeni nesil HDR ile daha iyi.
Performansta da daha iyi ama oyun oynamayacaksan bu farklar şu an hissedilmez.
AI şu an için TR'de doğru düzgün kullanılmasa bile muhtemelen 2025 sonu 2026 başı gibi Türkçe içinde oturur diye düşünüyorum.
2 GB Ram uzun süreli kullanımda farkını gösterir.
1 Sene yeni olmasından dolayı tahminimce Min 1, bana göre 2 sene daha fazla güncelleme alır 2 GB Ram avantajından dolayı.

Ben de şu an aktif olarak 15 Pro kullanıyorum çok memnunum. Sorun varsa sorabilirsin.
Benim için asıl önemli olan kameranın artılarından veya AI gibi spesifik özelliklerinden ziyade günlük tecrübe. Örneğin ekranın büyük olmaması daha önce hiç canınızı sıktı mı? Acaba PM bir model tercih etse miydim dediğiniz oldu mu? Bu direkt günlük tecrübeyi etkileyen bir husus çünkü. Ya da bahsettiğiniz 2GB Ram avantajı daha akıcı bir kullanım sağlar mı? Kamera ve diğer farklar tabii ki belirgin farklar ancak benim kararsız kalmamın sebebi bir model daha yeni olması + bir sene daha güncelleme alacak olması + saydığınız diğer artıların beklentileri benim gibi olan biri için ne kadar önemli olduğu. Belki de bu fiyatlara çıkmama bile gerek yoktur, bu istediklerini daha düşük bir model olmasına rağmen bu da sağlıyor ve fiyatı açısından tercih edilebilir dediğiniz bir model varsa onu da önerebilirsiniz.

şahin doğan

80+ Platinum
Benim için asıl önemli olan kameranın artılarından veya AI gibi spesifik özelliklerinden ziyade günlük tecrübe. Örneğin ekranın büyük olmaması daha önce hiç canınızı sıktı mı? Acaba PM bir model tercih etse miydim dediğiniz oldu mu? Bu direkt günlük tecrübeyi etkileyen bir husus çünkü. Ya da bahsettiğiniz 2GB Ram avantajı daha akıcı bir kullanım sağlar mı? Kamera ve diğer farklar tabii ki belirgin farklar ancak benim kararsız kalmamın sebebi bir model daha yeni olması + bir sene daha güncelleme alacak olması + saydığınız diğer artıların beklentileri benim gibi olan biri için ne kadar önemli olduğu. Belki de bu fiyatlara çıkmama bile gerek yoktur, bu istediklerini daha düşük bir model olmasına rağmen bu da sağlıyor ve fiyatı açısından tercih edilebilir dediğiniz bir model varsa onu da önerebilirsiniz.
Büyük cihazlar bana göre gerçekten eli ciddi anlamda büyük olanlar için. Ben Pro'nun her yerine tek el ile ulaşabiliyorum ve tek el ile yazı yazabiliyorum. Pro Max deneyimledim ama ben çoğunlukla tek el ile kullanmaya alıştığımdan almadım. 2 GB Ram şu an daha akıcı kullanım sağlamaz, tahmini bir 4-5 sene sonra farkını hissedersin.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Vedat Kahraman
Peki soruyu "56k gibi bir bütçe için öneriniz ne olurdu?" diye değiştirirsem yine de 14 Pro Max mi derdiniz? Ayrıca YD konusuna bakışınız nedir acaba?

Kısaca neden böyle düşündüğünüzü söyleyebilir misiniz?
Hocam yeni olsun taştan olsun, Pro ve Pro Max arasında günlük kullanıcı için dağlar kadar fark olmadığını düşünüyorum, yanlışım varsa düzeltin.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
55-56k bütçem var. Yaklaşık beş yıldır Redmi Note 8 Pro kullanıyorum, açıkçası artık iPhone deneyesim var. TR cihazı alıp kafam rahat etsin istiyorum, pil seviyesi iyi durumda olan ikinci el cihaz bakıyorum bir süredir. Sizce bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim, neden? Başka önerileriniz varsa önerebilirsiniz, ancak gönlüm ios bir cihaz almakta. Yine de önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
o paraya sıfır s25 alırsın snapdragon elite işlemci var.
ai tarafını saymıyorum bile iphone çok ama çok geride.
1738918097597.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,578
Üyeler
167,518
Son üye
Aliqo
Top Bottom