Kürşat K.T.K
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,632
- İsim
- Kürşat
- İlgilendiği Kategoriler
- Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
- kursat.kutukcu
- kursat.kutukcu.1
4 ay da sıkıntı normal kullanıcı için 4 ay telefonun kapalı kalması ciddi sıkıntı benim gibi iş yapan her gün görüşme yapan birine büyük sorun ben birde garantiye takılıyorum 1 yıl az geliyor bana o kadar para ver 1 yıl olsun ve 4 ay kapalı kalsın tercih meselesi dediğin gibi bana saçma geliyor sadeceKolay degıl kararla kapatma. Varsayımla hersey sacma gelır. Bır karar cıkar dıye 36kya alabılecgım telefona 80k vermem. Kısı tercıhı. Gıdıp verende verır. Zaten bu karar yurtdısından turkıyeye gelenler ıcın yapılmıs bır karar. Turıst olur gurbetcı olur falan. Burada tek hat 120 gun ıkamet yurtdısı gosterırse 180 gun kullanım hakkı doguyor. Bırcok telefon cıft sımlı oldugu ıcın bu sureler 240-360 gun dıyee degısıyor. Bu yuzden kararla falan bunu kapatamazlar. Bu yasal hak sonucta hıle yok hurda yok. al 8 ay hak verıyorum 4 ay vermıyorum kullanamazsın dıyor. Bu telefon alacak kısının gorusune ve dusuncesıne baglı olur.