Neler Yeni

Çözüldü✓ G27 mi G29 mu TMX Pro mu?

borann20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Boran Hamarat
Hocam adam çok ısınıyor demiş hava kanalı açmış orası çok tozlanır başka bi ilan varsa ona bakmanız daha iyi olur kozmetik önemli değil ama ısınma durumu gerçekten önemli
Hocam Teşekküre ederim yardımınız için mbür ilanlarla da arasında çok fiyat farkı var bi gidip 20 Dk tur atsam baksam ısınıp ısınmadığına bi fikir verir gibime geldi.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,999
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
H vitesi Logitech almayı düşünüyorum aparatı ile ayrı şekilde bağlayacağım Thrustmaster direksiyonun yanında. Hangisi daha dayanıklıdır peki sorun çıkarma problemleri oluyor mu bu saydığım modellerin garantisi olmayacak çünkü büyük ihtimalle.
Sorun çıkarma oranları hakkında bir bilgim yok maalesef. Vites olarak Logitech vitesini aparat ile kullanmak en iyisi olur. Daha önce 3D yazıcı ve arduino yapılan el yapımı viteslerden kullanmıştım ve pek memnun kalmamıştım. Sanırım kalitelilerini bulmak gerekiyor, hepsi aynı olmuyor. El freni tarafı da aynı şekilde.

Attığın ilandaki set biraz hor kullanılmış ve kurcalanmış gibi gözüküyor ancak buna bağlı olarak da diğer ilanlara göre fiyatı biraz daha düşük tabi ki. Elbette bu bir tercih ve bütçe meselesi ancak uzun süre satmayacağım dediğin için daha temiz bir ilan bulmanı tavsiye ederim. Veya bunu alacaksan da 6000 TL'ye düşürmeye çalış. Direksiyon simidinde yırtık, pedal kablosu hasarlı, mod değiştirme tuşu devre dışı kalmış ve yanlara hoş durmayacak şekilde hava kanalları açılmış. Ki bu setler aslında o kadar ısınmıyor. T300'de bu sorun var ve uzun saatler kullanıldığında sıkıntı çıkartıyordu ancak TMX ve T150'lerde hiç duymadım. Tamir görmüş de olabilir, mod değiştirme tuşu neden deaktif edilmiş?

borann20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Boran Hamarat
Sorun çıkarma oranları hakkında bir bilgim yok maalesef. Vites olarak Logitech vitesini aparat ile kullanmak en iyisi olur. Daha önce 3D yazıcı ve arduino yapılan el yapımı viteslerden kullanmıştım ve pek memnun kalmamıştım. Sanırım kalitelilerini bulmak gerekiyor, hepsi aynı olmuyor. El freni tarafı da aynı şekilde.

Attığın ilandaki set biraz hor kullanılmış ve kurcalanmış gibi gözüküyor ancak buna bağlı olarak da diğer ilanlara göre fiyatı biraz daha düşük tabi ki. Elbette bu bir tercih ve bütçe meselesi ancak uzun süre satmayacağım dediğin için daha temiz bir ilan bulmanı tavsiye ederim. Veya bunu alacaksan da 6000 TL'ye düşürmeye çalış. Direksiyon simidinde yırtık, pedal kablosu hasarlı, mod değiştirme tuşu devre dışı kalmış ve yanlara hoş durmayacak şekilde hava kanalları açılmış. Ki bu setler aslında o kadar ısınmıyor. T300'de bu sorun var ve uzun saatler kullanıldığında sıkıntı çıkartıyordu ancak TMX ve T150'lerde hiç duymadım. Tamir görmüş de olabilir, mod değiştirme tuşu neden deaktif edilmiş?
Haklısınız bende sordum ısınma sorunu olup olmadığını bu arkadaş 2. sahibiymiş ilk sahibi 4 5 saat full ffb ile kullanıyormuş ısınmasın diye delmiş bunu duyunca almaktan vazgeçtim üstüne biraz daha koyup az kullanılmış setlere bakacağım. Viteste çok fiyat farkı olmaz ise Logitech tercih edeceğim ki bulabiliyorum uyguna. Teşekkürler herkese yardımları için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,754
Üyeler
160,439
Son üye
wolexz
Top Bottom