Sorun çıkarma oranları hakkında bir bilgim yok maalesef. Vites olarak Logitech vitesini aparat ile kullanmak en iyisi olur. Daha önce 3D yazıcı ve arduino yapılan el yapımı viteslerden kullanmıştım ve pek memnun kalmamıştım. Sanırım kalitelilerini bulmak gerekiyor, hepsi aynı olmuyor. El freni tarafı da aynı şekilde.
Attığın ilandaki set biraz hor kullanılmış ve kurcalanmış gibi gözüküyor ancak buna bağlı olarak da diğer ilanlara göre fiyatı biraz daha düşük tabi ki. Elbette bu bir tercih ve bütçe meselesi ancak uzun süre satmayacağım dediğin için daha temiz bir ilan bulmanı tavsiye ederim. Veya bunu alacaksan da 6000 TL'ye düşürmeye çalış. Direksiyon simidinde yırtık, pedal kablosu hasarlı, mod değiştirme tuşu devre dışı kalmış ve yanlara hoş durmayacak şekilde hava kanalları açılmış. Ki bu setler aslında o kadar ısınmıyor. T300'de bu sorun var ve uzun saatler kullanıldığında sıkıntı çıkartıyordu ancak TMX ve T150'lerde hiç duymadım. Tamir görmüş de olabilir, mod değiştirme tuşu neden deaktif edilmiş?